vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ محمدمهدیدانشجوی طراحی شهری دانشگاه تبریز سلام محمد مهدی جان منم از کشته مرده های طراحی شهریم و از حضور هرچه پرنگتر بچه های شهرسازی و البته طراحی شهری تو انجمن بسیار خورسندم امیدوارم بتونم از کمک و راهنمایی شما استفاده کنم و البته استفاده کنیم :w139::w139::w139::w139::w139::w139: 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ سلام محمد مهدی جانمنم از کشته مرده های طراحی شهریم و از حضور هرچه پرنگتر بچه های شهرسازی و البته طراحی شهری تو انجمن بسیار خورسندم امیدوارم بتونم از کمک و راهنمایی شما استفاده کنم و البته استفاده کنیم :w139::w139::w139::w139::w139::w139: خوشحال می شم بتونم کمکی بکنم. البته به شرطی که بتونم ازتون کمک هم بگیرم! 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ خوشحال می شم بتونم کمکی بکنم. البته به شرطی که بتونم ازتون کمک هم بگیرم! حاجی ما مخلص همه ی برو بچه های انجمنیم هم هستیم ما یکی که همیشه سعیمون بر این بوده که به هر نحوی که شده برادریمونو ثابت کنیم و بعدشم ما کی باشیم که کمکی ار دستمون بیادو کوتاهی کنیم نخ سوزن با شهرسازا همیشه گفتیم بازم میگیم ما یکی در بست در اختیار انجمنیم :w139::w139::w139::w139: :ws2::ws2::ws2::ws2::ws2::ws2::ws2::ws2::ws2::ws2::ws2::ws2::ws2::ws2::ws2::ws2::ws2::ws2::ws2: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ برو بچه ها ما هم ازتون کمک میگیریم!! فعلا که در حد کمک کردن به شماها نیستیم!! 3 لینک به دیدگاه
negin s 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ بالاخره یکی تو طراحی شهری پیدا شداقای هری پاتر واسه کنکورتون چی کارکردین؟از کی شروع کردین به خوندن؟؟یکم راهنمایی می کنین؟؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ سلام نگین خانم خوش اومدین به انجمن...!! 1 لینک به دیدگاه
parizad 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۸۹ پریزاد دانشجوی ترم2 مهندسی شهرسازی دانشگاه بین الملل 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۸۹ پریزاد دانشجوی ترم2 مهندسی شهرسازی دانشگاه بین الملل خیلی خوش اومدی دوست عزیز 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ سلام پریزاد خانوم. به جمع شهرسازای نواندیش خوش اومدی. لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ سلام فرنوش هستم ترم 2 شهرسازی مشهد 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ فرنوش لازم نيست خودتو معرفي كني. همه ميشناسنت. 2 لینک به دیدگاه
hosein_j09 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من حسین هستم از اهواز فارغ التحصیل کاردانی شهرسازی و دانشجوی کارشناسی شهرسازی شوشتر 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ سلام حسین جان. به جمع شهرسازای انجمن خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ سلاممن حسین هستم از اهواز فارغ التحصیل کاردانی شهرسازی و دانشجوی کارشناسی شهرسازی شوشتر شوشتر:jawdrop::jawdrop::jawdrop: رازی هستی؟ استاداتون چطورن؟ آزاد یا سراسری؟ 1 لینک به دیدگاه
vahidbanaei 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من وحيد دانشجوي كارشناسي ارشد برنامه ريزي هستم 7 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من وحيد دانشجوي كارشناسي ارشد برنامه ريزي هستم سلام وحید خیلی خوش اومدی کدوم دانشگاه درس می خونین ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ سلام آقا وحید. به جمع شهرسازای انجمن خوش اومدی. خوشحال میشیم از اطلاعات خوب شما تو این انجمن استفاده کنیم و همکاری خوبی رو داشته باشیم 4 لینک به دیدگاه
M.HASELTALAB 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من محسنم دانشجوی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه تربیت مدرس تهران این ایمیله منه دوست دارم با دوستان شهرسازم آشنا شم mohsen.shahrsaz@yahoo.com 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من محسنم دانشجوی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه تربیت مدرس تهران این ایمیله منه دوست دارم با دوستان شهرسازم آشنا شم mohsen.shahrsaz@yahoo.com سلام خیلی خوش اومدی محسن جان 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۸۹ از اونجایی که من اهوازیم بجای این دوستمون جواب میدم اهواز کاردانی شهرسازی داره ،دانشگاه آزاد که گمونم امسال کارشناسی شده و شوشتر هم کارشناسی آورده (دانشگاه آزاد)که سالهای اولشه این دوستمون هم احتمالا معادل سازی کرده به هر حال خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده