Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ سلام. من که تو همه جا خودمو معرفی کردم ولی اینجا از همه مهمتره. من محمد - لیسانس شهرسازی از دانشگاه گیلان. الان سربازم. ببینم شهرسازا تو این تالار چیکار می کنن. می خوام فعال ترین تالار انجمن بشه. شهرساز بعدی کیه؟ تو تاپیک زیر هم مفصل تر می تونین با بقیه اعضا آشنا بشین و خودتون هم معرفی کنین: [h=3]شهرسازای نواندیش[/h] 27 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ منم ابوذرم از نورآباد فارس. ديگه بقيه مشخصاتم مثل محمد هست 15 لینک به دیدگاه
maryampiry 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۸ سلام من مريم پيري ترم 3 مهندسي شهرسازي دانشگاه كردستان. از اين كه ميتونم اين جا خيلي چيزا ياد بگيرم و بين شما هستم خوشحالم 18 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ مرتضي خودتو اول معرفي كن بعد به بقيه گير بده. چشم . مرتضی ، . مهندسی شهرسازی دانشگاه آزاد . ترم 5 15 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ سلام احمد جان. خوش اومدی. ترم چندی؟ 10 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ سلام.جا ما اينجا نيست .حيف اقا شهرسازي هم با معماري بي ربط نيستا:ws2: 13 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ سلام من هم فارغ التحصیل شهرسازی ام از دانشگاه آزاد همدان 13 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ چرا جاتون اینجا نیست. شهرسازا مهمون نوازن و هرکسی بخواد میتونه بیاد اینجا و خودش رو معرفی کنه. به هدی خانوم هم به خاطر ورودش به انجمن نواندیشان و پیوستن به جمع شهرسازا خوش آمد میگم. به انجمن خودت خوش اومدی. 15 لینک به دیدگاه
raypuor 1027 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۸ سلام احمد جان. خوش اومدی. ترم چندی؟ سلام من فارغ التحصیل شدم. تموم کردم 8 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۸ من احمد دانشجوی دانشگاه تهران تو که گفتی دانشجویی بلاخره فارغ التحصیلی یا دانشجو؟:ws6: 6 لینک به دیدگاه
3lham 332 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۸۸ سلام من دانشجوی ترم 6 شهرسازی زنجانم از اینکه به جمع بچه های شهرسازی اضافه شدم خوشحالم... 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۸۸ سلام الهام خانوم. به انجمن خودت خوش اومدی. ما هم خوشحالیم که جمع ما پیوستی. ایشالا که به کمک هم بتونیم اطلاعاتمون رو تو زمینه شهرسازی بالا ببریم و به همدیگه کمک کنیم. 6 لینک به دیدگاه
am2 164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۸۸ سلام من هم مجید هستم...ترم سه شهرسازی دانشگاه هنر اصفهان.... 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۸۸ سلام مجید جان. به جمع شهرسازای انجمن نواندیشان خوش اومدی. ایشالا که با حضور بیشتر شهرسازا این تالار خیلی پربار تر و فعالتر بشه. 5 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۸ سلام کل بچه های شهر سازی همین چن نفر بودن ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! من سپیده دانشجوی ترم 1 کاردانی شهر سازی اره خیلی بچم میدونم تازه کارم ولی میخوام اینجا از پیش کسوتامون خیلی چیزا یاد بگیرم خیلی هم دلم میخواد فعالیت داشته باشم ولی هنوز با اینجا اشنا نشدم به خودمم اجازه نمی دم جلو بالاتر از خودمون نظر بدم میدونم اینجا خیلی وقته کسی پیغام نمی ذاره ولی گفتم برا شروع بد نیست 5 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۸ سلامکل بچه های شهر سازی همین چن نفر بودن ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! من سپیده دانشجوی ترم 1 کاردانی شهر سازی اره خیلی بچم میدونم تازه کارم ولی میخوام اینجا از پیش کسوتامون خیلی چیزا یاد بگیرم خیلی هم دلم میخواد فعالیت داشته باشم ولی هنوز با اینجا اشنا نشدم به خودمم اجازه نمی دم جلو بالاتر از خودمون نظر بدم میدونم اینجا خیلی وقته کسی پیغام نمی ذاره ولی گفتم برا شروع بد نیست سلام سپيده جان. خيلي خوش اومدي. ورودتون رو به دنياي شهرسازي هم تبريك مي گيم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۸ سلام سپیده خانوم. خوش اومدی. کاربرای شهرسازی کم نیستن ولی هیچ کدوم ما خودشون رو معرفی نمیکنن. ما همچنان منتظریم با شهرسازای بیشتری آشنا بشیم و گروه قوی رو تشکیل بدیم. ایشالا که همکاری خوبی رو با همه شهرسازا داشته باشی. موفق باشی. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده