هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 23 مهر، 2010 به جز انجمن نو اندیشان از مشتریان پرپا قرس رجا نیوز هستم اخیرا یه مقاله ایی اونجا خوندم که نگاهم به زندگی کاملا عوض شد جدیدا همه چیرو به صورت فیلم های مثبت هیچده میبینم واقعا بحث سوراخ شناسی خوبی کرده حیف ام اومد نذارم بخونید ..اصلا همه چی رو به 3 کس ربط داده . ..http://www.rajanews.com/detail.asp?id=55643 14
am in 25041 ارسال شده در 23 مهر، 2010 ببخشید دوستان من به جز انجمن نو اندیشان یکی از مشتریان پرپا قرس رجا نیوز هم هستم اخیرا یه مقاله ایی اونجا خوندم که نگاهم به زندگی کاملا عوض شد جدیدا همه چیرو به صورت فیلم های مثبت هیچده میبینم واقعا بحث سوراخ شناسی خوبی کرده حیف ام اومد نذارم بخونید ..اصلا همه چی رو به 3 کس ربط داده ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قرص!!!! 4
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2010 قرص!!!! .. . .امین فک نمی کنی این دکتر هم یه کم زیادی تند رفته زمین و زمان رو از چشم جنسی دیده..معمواری ورزش.اتو بان ، صنعت ، ...خیلی عجیب شدن این روزا اقایون دکتر (ازغدی ، جباری ....) 4
am in 25041 ارسال شده در 23 مهر، 2010 .. . .امین فک نمی کنی این دکتر هم یه کم زیادی تند رفته زمین و زمان رو از چشم جنسی دیده..معمواری ورزش.اتو بان ، صنعت ، ...خیلی عجیب شدن این روزا اقایون دکتر (ازغدی ، جباری ....) صدور دکترای ارزان و فوری از دانشگاه آکسفورد بشتابید!!!!!!!!! راستی حکایت اون سه نخطه چیه؟؟؟؟؟ 3
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2010 زنای ذهنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2010 صدور دکترای ارزان و فوری از دانشگاه آکسفورد بشتابید!!!!!!!!! راستی حکایت اون سه نخطه چیه؟؟؟؟؟ .. .اونو گذاشتم به وقتش پر میکنم .:45645: 3
Behrooz CE 550 ارسال شده در 23 مهر، 2010 ببخشید دوستان من به جز انجمن نو اندیشان یکی از مشتریان پرپا قرس رجا نیوز هم هستم اخیرا یه مقاله ایی اونجا خوندم که نگاهم به زندگی کاملا عوض شد جدیدا همه چیرو به صورت فیلم های مثبت هیچده میبینم واقعا بحث سوراخ شناسی خوبی کرده حیف ام اومد نذارم بخونید ..اصلا همه چی رو به 3 کس ربط داده ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داخل کردن یک توپ درون یک سوراخ (دروازه) و لذت حاصل از این فعل. لایی زدن بازیکن مقابل به مثابه یک حریف جنسی و لذت حاصل از آن برای شخص فاعل(لایی زن) و خشم مفعول(لایی خور). فریادها و خوشحالیها و حتی عصبایتهای حاصل از برد یا باخت، همگی کنشهایی سکسشوآل هستند.:jawdrop:منم عاشق رجام با این تفاسیر پیستون هم داره کیف میکنه. و همچنین گلوله ای که مغز یه نفر رو سوراخ و پخش زمین میکنه به نوعی دیگر 5
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2010 داخل کردن یک توپ درون یک سوراخ (دروازه) و لذت حاصل از این فعل. لایی زدن بازیکن مقابل به مثابه یک حریف جنسی و لذت حاصل از آن برای شخص فاعل(لایی زن) و خشم مفعول(لایی خور). فریادها و خوشحالیها و حتی عصبایتهای حاصل از برد یا باخت، همگی کنشهایی سکسشوآل هستند.:jawdrop: . .آره واقعا با این حرفا نیگاه کردن به در ودیوار هم ادمو تحریک میکنه باید مواظب باشیم بادیدن مناظر طبیعی و غیر طبیعی یهوو تحریک نشیم وابرو چندین وچندین سالمون به ماتحت خر نره ...حالا بازم اگه دختر بودیم یه چیزی چکار کنیم که این هم ستمییه که طبیعت در حق ما پسرا کرده !!!! 5
Behrooz CE 550 ارسال شده در 23 مهر، 2010 :jawdrop: . .آره واقعا با این حرفا نیگاه کردن به در ودیوار هم ادمو تحریک میکنه باید مواظب باشیم بادیدن مناظر طبیعی و غیر طبیعی یهوو تحریک نشیم وابرو چندین وچندین سالمون به ماتحت خر نره ...حالا بازم اگه دختر بودیم یه چیزی چکار کنیم که این هم ستمییه که طبیعت در حق ما پسرا کرده !!!! یعنی چی اگر دختر بودیم یه چیزی ؟ میتونی بیشتر توضیح بدی/زرگری بگو نفهمن/ آره این میز اتاقم خیلی شلوغ شده و پر از وسایله باید ببرم بندازم تو گنجه تا چیز نشم. 5
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2010 یعنی چی اگر دختر بودیم یه چیزی ؟ میتونی بیشتر توضیح بدی/زرگری بگو نفهمن/آره این میز اتاقم خیلی شلوغ شده و پر از وسایله باید ببرم بندازم تو گنجه تا چیز نشم. .. . .شرمنده بهروز خان نمیشه بیشتر بگی ..اما اگه میخوای خیالت راحت باشه یه شروار برزنتی تنگ تنگ بپوش ...تا ابرو ریزی نشه بعد برو تو اتوبان ،خیابون صنعت معماری ورزش .....خلاصه تو همه چیزای که دکتر گفتن ! وسایل لضافی رو هم جمع کن هرچی زودتر !! 5
میلاد 24047 ارسال شده در 23 مهر، 2010 فوتبال را در نظر آورید. شاید ماهیت سکسشوآل فوتبال بسی شدیدتر از دیگر ورزشهای قهرمانی باشد. عناصر جنسی موجود در این ورزش، به شکل فزایندهای سکسشوآل است. داخل کردن یک توپ درون یک سوراخ (دروازه) و لذت حاصل از این فعل. لایی زدن بازیکن مقابل به مثابه یک حریف جنسی و لذت حاصل از آن برای شخص فاعل(لایی زن) و خشم مفعول(لایی خور). فریادها و خوشحالیها و حتی عصبایتهای حاصل از برد یا باخت، همگی کنشهایی سکسشوآل هستند. :w58::icon_pf (34)::w58: 5
Waffen 15118 ارسال شده در 24 مهر، 2010 من یکمش رو خوندم... دلم نمیاد بیشتر از این وقت بزارم و تراوشات ذهن بیمار اینا رو بخونم... این افراد بیمارند واقعا... 7
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 24 مهر، 2010 من یکمش رو خوندم... دلم نمیاد بیشتر از این وقت بزارم و تراوشات ذهن بیمار اینا رو بخونم... این افراد بیمارند واقعا... خیلیشو خوندی :vahidrk: دیگه نبینم 1 کلمه از این سایت بخونی هاااااا:vahidrk: 4
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2010 برای خندیدن بد نیست من موندم اینا چه استعداد طنزی دارند ..."پژو 206 یکی از عوامل س.کس" ادم اینو بکه کی بگه خندش نگیره ! 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 24 مهر، 2010 برای خندیدن بد نیست من موندم اینا چه استعداد طنزی دارند ..."پژو 206 یکی از عوامل س.کس" ادم اینو بکه کی بگه خندش نگیره ! برای خندیدن هم خوب نیست:vahidrk: 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 24 مهر، 2010 خیلی باحال بود مخصوصا قسمت شهرسازیش فکر نمی کردم رشته ام انقدر مبتذل باشه ،پس فردا مردم چی میگن ؟میگن دختره شهرسازی بخونه که .....:icon_pf (34): 3
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2010 خیلی باحال بود مخصوصا قسمت شهرسازیش فکر نمی کردم رشته ام انقدر مبتذل باشه ،پس فردا مردم چی میگن ؟میگن دختره شهرسازی بخونه که .....:icon_pf (34): .. . .طرف شام زیاد خورده بوده همه چیزو لخت میدیده خوب شده در مورد عذا حرفی نزده (البته کامل نخوندم شایدم گفته )و گرنه ادم نمی تونست غذا بخوره حالت تهوع دس میدا بش :mornincoffee: 2
ارسال های توصیه شده