رفتن به مطلب

مقاله ای از رجا نیوز

ارسال های توصیه شده

به جز انجمن نو اندیشان از مشتریان پرپا قرس رجا نیوز هستم اخیرا یه مقاله ایی اونجا خوندم که نگاهم به زندگی کاملا عوض شد جدیدا همه چیرو به صورت فیلم های مثبت هیچده میبینم واقعا بحث سوراخ شناسی خوبی کرده حیف ام اومد نذارم بخونید ..اصلا همه چی رو به 3 کس ربط داده .

..http://www.rajanews.com/detail.asp?id=55643

• Like 14
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببخشید دوستان من به جز انجمن نو اندیشان یکی از مشتریان پرپا قرس رجا نیوز هم هستم اخیرا یه مقاله ایی اونجا خوندم که نگاهم به زندگی کاملا عوض شد جدیدا همه چیرو به صورت فیلم های مثبت هیچده میبینم واقعا بحث سوراخ شناسی خوبی کرده حیف ام اومد نذارم بخونید ..اصلا همه چی رو به 3 کس ربط داده ...

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

قرص!!!!:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
قرص!!!!:w02:
.

.

.

.امین فک نمی کنی این دکتر هم یه کم زیادی تند رفته زمین و زمان رو از چشم جنسی دیده..معمواری ورزش.اتو بان ، صنعت ، ...خیلی عجیب شدن این روزا اقایون دکتر (ازغدی ، جباری ....)

• Like 4
لینک به دیدگاه
.

.

.

.امین فک نمی کنی این دکتر هم یه کم زیادی تند رفته زمین و زمان رو از چشم جنسی دیده..معمواری ورزش.اتو بان ، صنعت ، ...خیلی عجیب شدن این روزا اقایون دکتر (ازغدی ، جباری ....)

صدور دکترای ارزان و فوری از دانشگاه آکسفورد بشتابید!!!!!!!!! :w02:

راستی حکایت اون سه نخطه چیه؟؟؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
صدور دکترای ارزان و فوری از دانشگاه آکسفورد بشتابید!!!!!!!!! :w02:

راستی حکایت اون سه نخطه چیه؟؟؟؟؟

.

.

.اونو گذاشتم به وقتش پر میکنم .:ws3::45645:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببخشید دوستان من به جز انجمن نو اندیشان یکی از مشتریان پرپا قرس رجا نیوز هم هستم اخیرا یه مقاله ایی اونجا خوندم که نگاهم به زندگی کاملا عوض شد جدیدا همه چیرو به صورت فیلم های مثبت هیچده میبینم واقعا بحث سوراخ شناسی خوبی کرده حیف ام اومد نذارم بخونید ..اصلا همه چی رو به 3 کس ربط داده ...

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

داخل کردن یک توپ درون یک سوراخ (دروازه) و لذت حاصل از این فعل. لایی زدن بازیکن مقابل به مثابه یک حریف جنسی و لذت حاصل از آن برای شخص فاعل(لایی زن) و خشم مفعول(لایی خور). فریادها و خوشحالی‌ها و حتی عصبایت‌های حاصل از برد یا باخت، همگی کنش‌هایی سکسشوآل هستند.
:jawdrop:

منم عاشق رجام با این تفاسیر پیستون هم داره کیف میکنه. و همچنین گلوله ای که مغز یه نفر رو سوراخ و پخش زمین میکنه به نوعی دیگر

• Like 5
لینک به دیدگاه
داخل کردن یک توپ درون یک سوراخ (دروازه) و لذت حاصل از این فعل. لایی زدن بازیکن مقابل به مثابه یک حریف جنسی و لذت حاصل از آن برای شخص فاعل(لایی زن) و خشم مفعول(لایی خور). فریادها و خوشحالی‌ها و حتی عصبایت‌های حاصل از برد یا باخت، همگی کنش‌هایی سکسشوآل هستند.

.

.آره واقعا با این حرفا نیگاه کردن به در ودیوار هم ادمو تحریک میکنه

باید مواظب باشیم بادیدن مناظر طبیعی و غیر طبیعی یهوو تحریک نشیم وابرو چندین وچندین سالمون به ماتحت خر نره ...حالا بازم اگه دختر بودیم یه چیزی چکار کنیم که این هم ستمییه که طبیعت در حق ما پسرا کرده !!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

.

.آره واقعا با این حرفا نیگاه کردن به در ودیوار هم ادمو تحریک میکنه

باید مواظب باشیم بادیدن مناظر طبیعی و غیر طبیعی یهوو تحریک نشیم وابرو چندین وچندین سالمون به ماتحت خر نره ...حالا بازم اگه دختر بودیم یه چیزی چکار کنیم که این هم ستمییه که طبیعت در حق ما پسرا کرده !!!!

یعنی چی اگر دختر بودیم یه چیزی ؟ میتونی بیشتر توضیح بدی/زرگری بگو نفهمن/

آره این میز اتاقم خیلی شلوغ شده و پر از وسایله باید ببرم بندازم تو گنجه تا چیز نشم.:icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه
یعنی چی اگر دختر بودیم یه چیزی ؟ میتونی بیشتر توضیح بدی/زرگری بگو نفهمن/

آره این میز اتاقم خیلی شلوغ شده و پر از وسایله باید ببرم بندازم تو گنجه تا چیز نشم.:icon_redface:

.

.

.

.شرمنده بهروز خان نمیشه بیشتر بگی ..اما اگه میخوای خیالت راحت باشه یه شروار برزنتی تنگ تنگ بپوش ...تا ابرو ریزی نشه بعد برو تو اتوبان ،خیابون صنعت معماری ورزش .....خلاصه تو همه چیزای که دکتر گفتن !

وسایل لضافی رو هم جمع کن هرچی زودتر !!

• Like 5
لینک به دیدگاه
فوتبال را در نظر آورید. شاید ماهیت سکسشوآل فوتبال بسی شدیدتر از دیگر ورزش‎های قهرمانی باشد. عناصر جنسی موجود در این ورزش، به شکل فزاینده‌ای سکسشوآل است. داخل کردن یک توپ درون یک سوراخ (دروازه) و لذت حاصل از این فعل. لایی زدن بازیکن مقابل به مثابه یک حریف جنسی و لذت حاصل از آن برای شخص فاعل(لایی زن) و خشم مفعول(لایی خور). فریادها و خوشحالی‌ها و حتی عصبایت‌های حاصل از برد یا باخت، همگی کنش‌هایی سکسشوآل هستند.

:w58::w58::w58::icon_pf (34)::w58::w58::w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من یکمش رو خوندم... دلم نمیاد بیشتر از این وقت بزارم و تراوشات ذهن بیمار اینا رو بخونم...

این افراد بیمارند واقعا...

خیلیشو خوندی :vahidrk:

دیگه نبینم 1 کلمه از این سایت بخونی هاااااا:vahidrk:

• Like 4
لینک به دیدگاه
برای خندیدن بد نیست من موندم اینا چه استعداد طنزی دارند ..."پژو 206 یکی از عوامل س.کس" ادم اینو بکه کی بگه خندش نگیره !

برای خندیدن هم خوب نیست:vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خیلی باحال بود مخصوصا قسمت شهرسازیش :ws28:

فکر نمی کردم رشته ام انقدر مبتذل باشه ،پس فردا مردم چی میگن ؟میگن دختره شهرسازی بخونه که .....:icon_pf (34):

.

.

.

.طرف شام زیاد خورده بوده همه چیزو لخت میدیده

خوب شده در مورد عذا حرفی نزده (البته کامل نخوندم شایدم گفته )و گرنه ادم نمی تونست غذا بخوره حالت تهوع دس میدا بش :mornincoffee:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...