- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مــی خــواهــم کمــی بــروم آن ســوی دنيــا! آنجــا کــه آسمــان، پنجــره بيشتــر دارد و خــدا هــم، ديــدی بهتــر ... عرفان نظرآهاری 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کسی در دور فریاد می زند خدا...... صدایش را کوه ها سینه به سینه به من می رسانند.... سرم را به آسمان می گیرم...آسمان ابری است... نوری از لا به لای ابرها بر روی دشت می تابد... آرام زیر لب می گویم خدا..... قاصدک از کنار دهانم رو به بالا می رود... . . . همه نام تو را می شنوند.....چه فریاد بزنیم..چه زمزمه کنیم... همه دست به دست داده اند..تا صدای آدمکان برسد به تو.... 9 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدا همیشه آنلاین است. چراغش هم روز روشن است هم شب... 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شاید این بغض ها با آغوش تو کم شود . . . . . . 10 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در مقابل تقدیر خدا همچون کودکی یکساله باش که وقتی او را به هوا می اندازند می خندد چون ایمان دارد که او را خواهند گرفت... 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خداوند بی نهایت است:اما به قدر نیاز تو فرود می آید به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست... 9 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شب که می شود، خدا روی قالی دلم راه می رود ذوق می کنم، گریه می کنم اشک من ستاره می شود هر ستاره ای به سمت ماه می رود یک شبی حواس من نبود ریخت روی قالی دلم شیشه ای مرکّب سیاه سال هاست مانده جای آن جای لکه های اشتباه 9 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ خدایا تو ا عاشق دیدم و غریبانه عاشقت شدم تو را بخشنده پنداشتم و گناهکار شدم تو را وفادار دیدم و هرجا که رفتم بازگشتم... 9 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ خدایا :بفهمانم که بی تو چه می شوم،اما نشانم نده... خدایا:هم بفهمان و هم نشانم بده که با تو چه خواهم شد... 8 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ خدايا! امروز كه پنجره اي براي تماشا و حنجره اي براي صدازدن فرشتگان ندارم اميدم به توست پس بي آنكه دفترهاي ديروزم را ورق بزني دوستم داشته باش . . . 9 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ گاهــی مهربــانیت، ته دلــم را خــالــی مــی کند. می ترســم؛ می ترسم از این کــه لایقــش نبــاشــم... 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ نمی دانم تو تار شده ای یا من تار می بینمت فقط می دانم که دلم برای روشنی هایت تنگ شده. (مهری رحمانی) 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ خدا مرحم تمام دردهاست. هر چه عمق خراشهای وجودت بیشتر باشد خدا برای پر کردن ان بیشتر در وجودت جای میگیرد ...... كسي تو را در آغوش نميگيرد.... ايستادگي هميشه تنهايي دارد! 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ خداوندا! ناداني ديروزم ، شادي امروزم را گرفت ؛ پس ناداني امروزم را بگير تا شادي فردايم را از دست ندهم ! 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ خدایا : هـــر روز 17 بار به سجــ ـــــاده جزر و مد می ایستم تا دریا شدن را فرامـــوش نکنم... پس کمکم کن 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ کنارم باش . . . مبادا بزاری تنها بمونم . . . از حادثه می ترسم . . . 5 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ با من تماس بگیر ، خدایا حتی هزار بار وقتی كه نیستم لطفا پیام خودت را روی پیام گیر دلم بگذار 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ ایمان دارم که قشنگترین عشق نگاه مهربان خداوند به بندگانش است. پس من تو را به همان نگاه می سپارم و می دانم تا وقتی که پشتت به خدا گرم است تمام هراس های دنیا خنده دار است..... 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ آهسته گفت : "خدا نگهدارت" در را بست و رفت... آدمها چه راحت ، مسئوليت خودشـان را به گردن "خدا" مي اندازند!!! 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ خـــــــداوندا...! در گلویــم ابـ ــ ــ ــ ــ ــر کوچکی استـــ که خیالـــ بارش ندارد... میشود مـــرا بغـــ♥ــــل کنی..؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده