ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ ندااا... مگه تو قول نداده بودی به کسی نگی این تاپیک قبلا تو یه تالار دیگه زده شده بوده!!!! تکراری! :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ من رفتم...دیگه هم خواهش نکنید....:w00::4564: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ خدا سایه ی خودم و سمنی و ندا و میلاد واز سر هیچ تاپیکی کم نکنه..... :ws21: تاپیکی که اسپم دونی نشه به درد جرز دیوارم نمیخوره!!!!! این وصله ها به من نمیچسبه. 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ من رفتم...دیگه هم خواهش نکنید....:w00::4564: باشه...منم فردا را میافتم....امشب یه چن تا کار دارم..... :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ منم میتونم بیام؟!؟!چمدونم حاضره ها!! 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ منم میتونم بیام؟!؟!چمدونم حاضره ها!! ندا بی تو که صفا نداره.... 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ ندا بی تو که صفا نداره.... بزا پ سیخا رو بردارم تو راه یه گوشتی هم به سیخ کباب کنیم!!! گوجه میاری؟!؟!ما امشب گوجه مون تموم شد!!!!!من دوخ دارم میارم..یکم فلفل تندم سر راه میگیریم!!! 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ بزا پ سیخا رو بردارم تو راه یه گوشتی هم به سیخ کباب کنیم!!!گوجه میاری؟!؟!ما امشب گوجه مون تموم شد!!!!!من دوخ دارم میارم..یکم فلفل تندم سر راه میگیریم!!! ندااا...تو که میدونی من فلفل نمیخورم.... :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:باز اینا شروع کردن لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:باز اینا شروع کردن خب راس میگیم دیگه!!! اصن تو بگو کباب بدون فلفل میشه!!! حوصله اممممممممممممممممم سررررررر رفته اخه! 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اخیییییییییییییییییییییی ...فدات لیلونییییییییییییییییییییییییی ....چقد خودتو درگیر کردی تو ...بابا فراموش کن دییییییییگه ....راستی شنیدم امروز روز جهانی خنده است حقیقت داره پس چرا کسی چیزی نگفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................... واقعا چرا ؟؟؟؟؟؟ لعنتی سرپرست خوابگاهمون شب اول وقتی ازش پرسیدیم چرا .................. گفت چرا واسه فلاسفه است :icon_pf (34): بعد ما .... مثل اینکه یه چیزی میدونست میگفت چراها جواب ندارند 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ درود!انگاری هنوز این بحث بچگانه تموم نشده، مقصر نمیدونم کیه ولی امیدوارم زودتر مشخص بشه! نمیخوام تأکید میکنم نمیخوام دیگه هیچ تاپیکی در این زمینه زده بشه! دوستانی که از سؤ مدیریت بنده ناراضی هستن لطف کنن تو مکانهای تعیین شده مثل شکایت از مدیران اعلام کنند! چون این بچه بازیها فقط و فقط وجهه خودمون رو خراب میکنه! عجب ! 3 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اوه اوهاعصاب اتفاقا در این مورد هم آرومم هم خوشحال:دی 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اتفاقا در این مورد هم آرومم هم خوشحال:دی یادآوری میکنم دوتا دوست باهم دعوا کردن یکی قهر کرده 3 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ یادآوری میکنمدوتا دوست باهم دعوا کردن یکی قهر کرده منظور من رفتن ایشون بود رضاجان 2 لینک به دیدگاه
piton 429 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ دوست عزیز همه سایت ها همینه من از باشگاه مهندسان جوان به فرهیختگان و حالا به اینجا رسیدم و تازه به کافی شاپ رفتم 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ منظور من رفتن ایشون بود رضاجان :ws6: خودت میدونی 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ لی لی جان امین اومد وظیفشو انجام داد از فکور که یه ادم تحصیل کردست بعیده اگه خلاف وظیفه شو انجام میداد میشد کوتاهی من که خودم به شخصه از امین ممنونم و فکورم اینو میدونه که امین وظیفشو انجام داده مبهم جان بخاطر این طرز فکرت متاسفم. همین 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ والا ايشون تو تاپيك " اعتراض " هم يه بار خدافظي كردن ولي دوباره برگشتن و به امين هم توهين كردن !!! برای شما هم متاسفم. من شما را نمیشناسم .نمیدونم چرا سایه ام برات سنگین شده. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده