رفتن به مطلب

ما ایرانیا هممون ادعاییم....

DCBA

ارسال های توصیه شده

جدا چقد سخته تو لایه ای از ابهام بمونی....:ws37:

چرا عادت کردیم همیشه همه چی رو مخفی کنیم؟؟؟؟ چرا نمیتونیم با هم صادق باشیم؟؟؟ پذیرفتن اشتباهات این قد سخته.... که به خاطرش حاضرید بیخیال حق بشید و جماعتی رو بپیچونید....

فقط میشینیم حرفای قشنگ قشنگ میزنیم....حکایت مینویسیم....بعد همه میان یه امتیاز میدن و یه پست که ممنون عزیزم متن زیبایی بود.....:banel_smiley_4:

بزارید واضح تر بگم منظورمو...

امروز تو پروفایل فکور اینو دیدم....

6ea5ce3f88f74033be90.bmp

خودش میگفت تا امین استعفا نده دیگه فعالیت نمیکنه.......اما من باور نمیکنم دلیلش این بوده باشه....از فکور چنین تفکری بعیده..... قطعا مشکل دیگه ای بوده.....

کسی که باعث این اتفاق بودی.....بدون داری ذره ذره انجمنو از بین میبری....من آخر شبا به لیست کسایی که تو سایت ثبت نام میکنن نگا میکنم....روزی 100 یا 150 نفر کاربر جدید تو این سایت ثبت نام میکنه....ولی چن تاشون میشن....فکور....اسپاو ....قاصدک....هوتن....سارا افشار.....سهیل....حتی میلاد با همه شیطنتاش....

خیلی کم...خیلی.....

این خیلی بده....که ادعامون میشه یه فضای صمیمی و علمی ایجاد کردیم....ولی حتی نتونستیم یه مشکلو با گفتمان حل کنیم...

ما ایرانیا هممون فقط ادعایییم.....ادعااااا.....

منتظر بستن این تاپیک هستم.....

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 95
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من با فکور صحبت کردم ....نیاز به یکم زمان هستش تا مشکل این دو عزیز حل بشه ......نگران نباشید ....منو فکور بدون هم دق میکنیم:ws3:

میاد....باهاش در ارتباطم

:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

فکور برمیگرده

هرکسی یه زمانی برای خودش نیاز داره

اگه من فکور رو میشناسم میدونم اون دوستاشو رها نمیکنه

چون من ازش یاد گرفتم رفیق نیمه راه نباشم

فکور ادم بزرگیه ومثل همه ما اخلاقهای مخصوص خودشو داره ولی برمیگرده

من فکوررا دوست دارم

نقطه سرخط.

• Like 7
لینک به دیدگاه

اخیییییییییییییییییییییی ...فدات لیلونییییییییییییییییییییییییی ....چقد خودتو درگیر کردی تو ...بابا فراموش کن دییییییییگه ....راستی شنیدم امروز روز جهانی خنده است حقیقت داره پس چرا کسی چیزی نگفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...................

• Like 5
لینک به دیدگاه
اخیییییییییییییییییییییی ...فدات لیلونییییییییییییییییییییییییی ....چقد خودتو درگیر کردی تو ...بابا فراموش کن دییییییییگه ....راستی شنیدم امروز روز جهانی خنده است حقیقت داره پس چرا کسی چیزی نگفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...................

آرش..... سالهاست بهمون یاد دادن سکوت کنیم....بگذریم....خودمونو درگیر نکنیم....فراموش کنیم....این بغضی که تو گلو خیلی از ماها گیر کرده....به خاطر این اخلاق بدمونه که از بچگی تو سرمون فرو کردن....

کی میخوایم تغییر کنیم......؟؟؟؟؟؟ کِی؟؟؟؟:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بنظر من هم مشکل حادی نبوده.

شاید خستگی بوده

به هر حال زمان التیام بخشه

امیدوارم دوستان ، دوستان رو ببخشن . :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بنظر من هم مشکل حادی نبوده.

شاید خستگی بوده

به هر حال زمان التیام بخشه

امیدوارم دوستان ، دوستان رو ببخشن . :a030:

:w58: :w58: :w58: :w58: منم همین طور!!!

:ws3:

لینک به دیدگاه

بعضی وقتا (بیشتر وقتا) حال آدم خیلی گرفتست

اونوقته که اگه یکی سربه سرت بذاره بیخیال همه چی میشی

• Like 3
لینک به دیدگاه

آرش..... سالهاست بهمون یاد دادن سکوت کنیم....بگذریم....خودمونو درگیر نکنیم....فراموش کنیم....این بغضی که تو گلو خیلی از ماها گیر کرده....به خاطر این اخلاق بدمونه که از بچگی تو سرمون فرو کردن....

کی میخوایم تغییر کنیم......؟؟؟؟؟؟ کِی؟؟؟؟:banel_smiley_4:

..

.

.

..

.بزن اون دست قشنگه رو ...بابا ای ول ....

لیلیان جان اگه مشکلی باشه بهتر قبل از اینکه دیگراان رو مقصر کنیم اول تو وجود خودمون دنبالش بگردیم شاید کوتاهی از ما باشه ....بعدشم تو فضای مجازی نت ادم باید سعی کنه تا میتونه ناراحت نشه از هیچ کس و هیچ چیزی ....

در ضمن تو هم کاملا درست میگی موافقم 110 درصد .

• Like 1
لینک به دیدگاه
فکور تو اون یکی رفته

بهش گفتم یا برگرد یا با چوب می افتم به جونت و برت می گردونم:banel_smiley_4:

این قرمزه یعنی چی سارا؟؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
..

.

.

..

.بزن اون دست قشنگه رو ...بابا ای ول ....

لیلیان جان اگه مشکلی باشه بهتر قبل از اینکه دیگراان رو مقصر کنیم اول تو وجود خودمون دنبالش بگردیم شاید کوتاهی از ما باشه ....بعدشم تو فضای مجازی نت ادم باید سعی کنه تا میتونه ناراحت نشه از هیچ کس و هیچ چیزی ....

در ضمن تو هم کاملا درست میگی موافقم 110 درصد .

با این موافقم که اول باید مشکلو تو خودت جست وجو کنی....به شرطی که این حرف هم جز همون ادعاهامون نباشه....

ولی با نظرت در مورد نت موافق نیستم....پشت تک تک این نام های کاربری یه انسان نشسته....یه موجود پیچیده که هنوز هم خیلی از دانشمندا تو پیچیدگیش موندن....این موجود احساس داره...عقل داره...شعور داره....و به قول سجاد اخلاقای خاص خودشو....

نه....تو نت هم میشه خوشحال بود...میشه خوشحال کرد....میشه غمگین شد.....

این فضای مجازی از حقیقی بیشتر نداشته باشه چیزی کم تر هم نداره.....:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این قرمزه یعنی چی سارا؟؟:ws52:

مگه ما چن تا باشگاه داریم یا اینه یا اونه :w00:

فکور تو اون یکی رفته :banel_smiley_4:

بهم گفت میخواد تو اون یکی فعالیت کنه

منم تهدیدش کردم که بیا اینجا

• Like 4
لینک به دیدگاه
مگه ما چن تا باشگاه داریم یا اینه یا اونه :w00:

فکور تو اون یکی رفته :banel_smiley_4:

بهم گفت میخواد تو اون یکی فعالیت کنه

منم تهدیدش کردم که بیا اینجا

عزیزم چرا میزنی خوب؟؟؟؟ حداقل میگفتی اون یکی انجمن .....:banel_smiley_52:

باشگا ..... اونجاا که دیگه.....:ws37:من دیروز اونجا بودم.....سراغ تورم بچه ها گرفته بودن.....

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...