هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ از زیر سنگم شده پیداش می کنم..مهم تاثیرههههههههههه آفرین به این تصمیم احسنت به این اراده صدآفرین به این پشتکار مرحبا به این کمالات لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ من پارسال بوت و کاپشن قرمز میپوشیدم ملت مثه جن زده ها نگام میکردن رنگش جا نیفتاده تو جامعه الان فقط مشکی جا افتاده تو جامعه من خودم اصلا مشکی نمیپوشم آدم و غم میگیره لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ ترم اول تو يوني سوئيت شِرت قرمز پوشيدم ..اتفاقي واسه من نيوفتاد اما بعدش همه ازم تقليد كردن و مزدوج شدن لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ تحقیق نکردن که پسرا باید چی بپوشن؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ من پارسال بوت و کاپشن قرمز میپوشیدم ملت مثه جن زده ها نگام میکردن رنگش جا نیفتاده تو جامعه بوت قرمز دیگه فاجعس:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ الان فقط مشکی جا افتاده تو جامعه من خودم اصلا مشکی نمیپوشم آدم و غم میگیره آره دقیقا ولی کم کم دیگه داره رنگای دیگه زیاد میشه ولی باز اکثریت جامعه مشکین بوت قرمز دیگه فاجعس:icon_pf (34): چرا آخه ؟ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ فکر نکنما! من شال و کلاه و کیفم قرمزه!فقط چپ میرم راست میام بهم میگن شنل قرمزی فقط لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ فکر نکنما!من شال و کلاه و کیفم قرمزه!فقط چپ میرم راست میام بهم میگن شنل قرمزی فقط میگم حالا راست برو چپ بیا ببین چطور میشه!تغییری حاصل میشه یا نه لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ میگم حالا راست برو چپ بیا ببین چطور میشه!تغییری حاصل میشه یا نه :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: والا با این نوناشون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ بابا رنگ قرمز خز شد دیگه ولی قشنگه ها! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ آفرین به این تصمیماحسنت به این اراده صدآفرین به این پشتکار مرحبا به این کمالات چیکار کنیم دیگه...هدف نمیذاره کوتاه بیام تحقیق نکردن که پسرا باید چی بپوشن؟ هر چی میپوشی بپوش فقط قرمز نپوش:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ چیکار کنیم دیگه...هدف نمیذاره کوتاه بیام هر چی میپوشی بپوش فقط قرمز نپوش:icon_pf (34): شلوار سفید با پیارهن سفید که لبه های یقش قرمز باشه خوبه؟ یه بار پوشیدم مردم زیاد نگام کردن دیگه نپوشیدم انگاری سفید هم جا نیوفتاده تو جامعه لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ من خودم عاشق قرمزم وقتی رنگ قرمز ببینم ناجور می شنگم ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ شلوار سفید با پیارهن سفید که لبه های یقش قرمز باشه خوبه؟ یه بار پوشیدم مردم زیاد نگام کردن دیگه نپوشیدم انگاری سفید هم جا نیوفتاده تو جامعه فقط مشکی جا افتاده...اما من هیچوقت زیر بار نرفتم تو ام نرو لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ چیکار کنیم دیگه...هدف نمیذاره کوتاه بیام هر چی میپوشی بپوش فقط قرمز نپوش:icon_pf (34): عمه جون همیشه ام ناجور نیس چند وقت پیش ی پلیور قرمز دیدم خیلی رنگش ماه بود نه تو ذوق میزد نه جفنگ بود به شدت قرمزیشم بستگی داره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ عمه جون همیشه ام ناجور نیس چند وقت پیش ی پلیور قرمز دیدم خیلی رنگش ماه بود نه تو ذوق میزد نه جفنگ بود به شدت قرمزیشم بستگی داره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من که دوست دارم...خصوصا برای پسرا بنفش و صورتی یواش و اینا خیلی قشنگه...واسه خودشون گفتم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ من که دوست دارم...خصوصا برای پسرا بنفش و صورتی یواش و اینا خیلی قشنگه...واسه خودشون گفتم البته به پسرشم بستگی داره لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ البته به پسرشم بستگی داره اون که صد البته:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده