piton 429 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ می توان گفت همیشه وقتی اسم هیتلر به میان میآید تصویری از یک فرد جنایتکار در ذهنمان نقش میبندد. این عکسهای متفاوت را ببنید تا متوجه شوید هیتلر هم.... 15 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ واقعا بزرگ مرد بود...! تاریخ از این آدم ها کم به خود دیده...! 1 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ من عاشقه هیتلرم! جدی جدی مرد بزرگی بود!:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
ariyaee_0098 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ یعنی این موجود خندیدن هم بلد بوده لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ این تصاویر که منتشر شده عنوان نوشته منتشر نشده اینم چند تا عکس منتشر نشده دیگه دین دار هم بوده 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ History is written by the victor هیتلر بزرگ مرد تاریخ بود... یک وطن پرست واقعی... هر کاری که کرد تنها برای سر بلندی مردمش و کشورش بود... نتیجه ی جنگ جهانی دوم تاثیری بر درستی راهش نداره... متاسفانه چیزی که ما از هیتلر میدونیم تاریخ کثیف آمریکایی هست... درود بر پیشوا... Grosse Hitler wir Grussen sie 3 لینک به دیدگاه
haj morteza 502 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ دو تا عکس اول و عکس وسط مربوط به اردوگاه بچه های یتیم و ... است که به اونجا آورده میشدند و تعلیم میدیدند در ارتش عضو بشن...منتشر شده بود لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ هیچکس به اندازه ی المانی ها هیتلر رو نمیشناسه و من میدانم چه میگویند و چه نظری دارند فقط یک نکته ش رو میگم گاهی که به ندرت جوانی از سر شوخی در جایی یک های بگوید ونه هیتلر بدنبالش ,همه سرها بسویش بر میگردد اگه بدونن داره با دوستاش شوخی میکنه که هیچ , اما اگه یه وقت جدی نشون بده المان ها با حرکت دادن دست جلوی پیشانی خود بدون نگاه کردن به ان شخص به همراهان خود و دیگران مینگرند !!! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ عمو آدولفی ، چرا آدم کشتی؟ حتی برای سربلندی مردمت،چرا؟ عمو آدولفی، فقط شخصیتت را دوست دارم،اما اعمالت را به شدت محکوم میکنم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده