Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نوكيا در تلاش براي همگام ماندن با رقباي جديدتر و مبتكرتر، در جستوجوي يك مدير اجرايي جديد است. در حالي كه نوكيا همچنان بزرگترين سازنده تلفن همراه در جهان است، در حال از دست دادن سهم بازار در بخش رو به رشد تلفنهاي هوشمند است. بر اساس گزارش ماه مارس Canalys، اين شركت در بازار تلفن هوشمند در مواجه با رقابت از سوي شركتهايي مانند اپل و گوگل، 39 درصد سهم دارد كه پايينتر از 41 درصد در سال گذشته است. در نتيجه برخي از تحليلگران مطرح كردهاند كه تغيير در رهبري ممكن است از روند نزولي سهم بازار نوكيا و راكد شدن درآمد اين غول فنلاندي جلوگيري كند. نوكيا در ماه ژوئن با اشاره به عواملي همچون رقابت در بازار تلفنهاي پيشرفته و پايين آمدن ارزش يورو، هشدار داده بود درآمدهاي سه ماهه دوم اين شركت پايينتر از پيشبينيها خواهد بود. اولي پكاكالاسوو، رييس و مدير اجرايي نوكيا، از سال 1980 و زماني كه به شوراي نوكيا پيوست، با اين شركت بوده و در سال 2006 به عنوان مدير اجرايي جايگزين يورما اوليلا شد. بر اساس اين گزارش نوكيا تاكنون در مورد اين گزارش كه از سوي وال استريت ژورنال منتشر شد، اظهارنظري نكرده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ من هستم .... من هستم.... :mrsbeasley:حالا حقوق چقدر میدن؟!:JC_thinking:مزایاش چیه؟ قربونت شما که مهندشه مکانیکی! باز مارو بگی یه چیزی که مدیریت میخونیم!:connie_24: لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ تاریخ نشون داده که میکانیک هر جا باوشه اونجا گلستون میشه....خو چرا تو مشخصات کاربریت ننوشتی مدیریت میخونی؟ بابا توام که مردود شدی که....:icon_pf (34): تاریخ! منظورت کروروش مکانیکه! 100 البته! منم یه عکس دارم کناره خشایار! اشتباه نکن من مردود نشده! اون قصه داره که ماشالله ما مدیرا اوستای تعریف قصه و البته تاریخ! لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ پس چی خیال کردی؟کوروش به برکات میکانیک بودنش بود که امپراطوری به اون عظمت رو را انداخت!:w00: دههه.....قاطیما!!!:w00: مردود شدی دیگه....اون صفرم گواهشه! بوگو قصتو...این فهمیه انگدر دختر گلیه....هیچی نمیگه... مدیرای تالارم که فعلاً خوابن...شوما بوگو قصتو...:smiley (18): 100٪... این برمیگرده به وجدانه من! ببین من یه وجدان داشتم خیلی هم دوستش داشتم تا اینکه یه غلطی کردیم گذاشت رفت! فکر کن آدمه بی وجدان! خلاصه کلی بالا و پایین کردیم تا پیداش کنیم بهش بگیم برگرد نشد! این شد که نمره ی مردودی خورد وسط پیشونیمون! این شد که! لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ خوب...بعدش؟! بعدش هیچی وجدانم برگرده میشم مدیره نوکیا!:guntootsmiley2: لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ پیشته بابا....من مودور شدم رفته....شما حالا حالا ها باید دونبال ووجدان گمگشتت بگردی... وجدانه من همین روزه برمیگرده نگران نباش! وقتی مدیر شدم میذارم معونم شی! لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ عمراً!خودم مودورش میشم...تورم میکنم آبدار چیش...پاشو برو واسه بچه های انجمن یه چای گیلاس بیار.... آبدارچی؟! نمیشه حداقل منشی شم! من میترسم من مدیر شم کروش و بیاری جلو! اونوقت تو رو دربایستی قبول کنم تو مدیر شی! لینک به دیدگاه
piton 429 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ خو چقدری میدن ببین اگه حقوقش خوبه تا من برم قبول کنم فقط من یه شرطی دارم یه باطری فابریک بدن 1100 باطریش مشکل دار شده خو شارژ خوب نیگه نمیداره لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ عمراً!منشیم این فهیمه رو میزارم تا صداش در نیاد که اومدیم تو تاپیکش اسپم ریخیتم!:smiley (18): من مودورم....شما هم برو هر چی گیلاس داری پودر کن برای چای گیلاسایی که قراره بعد مودور شدنم بین بچه ها پخش کنی... اصلا من میرم پیشه خشایار! هفته ی بعد که دوباره دنبله مدیر گشتن من میام!:connie_24: لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ پوچو بابا(معنیشو نمیدونما!):icon_pf (34): حالا اومد و فحش بود!:brodkavelarg:اینا چیه میگی؟ لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ آدم با مودورش درست صوبت میکنه....من چه بدونم..برو یخه ی این امین رعدو برقو بگیر که فحش میده و معنیشو نمیگه!:w00: کی گفته تو مدیرمی! من استعفا دادم رفت!:persiana__hahaha: خوب هرچی اون گفت تو چرا میگی؟ لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان این تاپیک تخصصی نه جایی واسه اسپم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده