رفتن به مطلب

خودکشی عاشقانه!

zx1

ارسال های توصیه شده

«آندره گُرز»، از بنیانگزاران مبادی فکری حزب سیاسی سبزها که از دوستان نزدیک«ژان پل ساتر» به شمار می‌رفت، 22 سپتامبر سال ۲۰۰۷ به همراه همسرش در محل سکونت‌شان در روستای «وزنان» در شرق پاریس با تزریق سم خودکشی کردند.

جسد آن‌ها دو روز بعد توسط پلیس کشف شد.

nm0y257uldnm0mtyn9pf.jpg

آندره گرز و همسرش در سالهای پایانی

آن‌ها در نامه‌های متعددی که خطاب به مقامات و دوستان و آشنایان خود نوشته و میزی در خانه قرار داده بودند، دلیل خودکشی‌ خود را بیماریلاعلاج «دورین»، همسر بریتانیایی الاصل «گرز» عنوان کردند.

اما با انتشار این خبر، نامه‌ای که «گرز» حدود یک سال قبل خطاب به همسرشنوشته و سرشار از احساسات و علاقه او به همسرش و در عین حال نشان دهندهیاس و درماندگی آن‌ها در مواجهه با این بیماری بود، به یکی از پرفروش‌ترین آثار ادبی فرانسه تبدیل شد.

«گرز» در بخشی از این نامه خطاب به همسری که نزدیک به 60 سال با او زندگیکرده بود، می نویسد:

" تازه 82 ساله شده ای قدت شش سانتی‌متر کوتاهتر شده و فقط 45 کیلوگرم وزن داری؛اما با این وجود هنوز زیبایی، با وقاری، و دوست داشتنی ...

اکنون 58 سال است که با هم زندگی می‌کنیم و احساس می‌کنم از همیشه بیش‌تردوستت دارم ... هرگاه حسی از تهی بودن درون فضای سینه‌ام را می‌خورد ٬تنها وجود تواین خلاء را پر می‌کند.

همین اواخر بود که دوباره عاشقت شدم. هنوز هم وقتی به من نزدیک میشوی ،احساس میکنم چیزی درونم فرو میریزد..."

«گرز» که از برجسته‌ترین متفکران چپگرای فرانسه و اروپا به شمار می‌رفت بارها درباره همسرش گفته بود که بدون او تمام تلاش‌هایش در زندگی بی‌معناو پوچ جلوه می‌کند.

به اعتقاد کسانی که آن دو را می‌شناختند «دورین» در حقیقت کسی بود که «گرز» را از اوج ایده‌آل گرایی به زمین می‌کشاند و رنگی از واقعیت‌گرایی به کارهای او می‌داد. «گرز» که در اصل فیلسوفی سوسیالیست بود آثار زیادی درباره سوسیالیسم و کاپیتالیسم از خود به جای گذاشته است.

گفتنی است «نیکلا سارکوزی»، رئیس جمهور فرانسه در تشیع جنازه این زوج حاضر شد و به آن‌ها ادای احترام کرد.

vnp3j395uonwsk1vvpka.jpg

گاهی به حرف اون استاد درگذشته بزرگوار فکر می کنم

که می گفت عشق یعنی :

همسو نگریستن ، نه به هم نگریستن

:ws37:

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با کمال معذرت از دوستان.:icon_gol:

به نظر من خودکشی عاشقانه معنا نمیدهد، چون خودکشی یک جنون است نه عشق.

• Like 6
لینک به دیدگاه

گاهی به حرف اون استاد درگذشته بزرگوار فکر می کنم

که می گفت عشق یعنی :

همسو نگریستن ، نه به هم نگریستن:girl_yes2:

باهمه وجودم این گفته رو قبول دارم....:ws44:

• Like 3
لینک به دیدگاه
با کمال معذرت از دوستان.:icon_gol:

به نظر من خودکشی عاشقانه معنا نمیدهد، چون خودکشی یک جنون است نه عشق.

و مسئله دقيقا در همينجاست كه عشق همواره همراه جنون است .

و اين خودكشي جنون با هم زيستن است . :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

خیلی رمانتیکه..خیلی قشنگه وقتی اینقدر کسی رو دوست داری که نمیخوای حتی یک روز بعد از اون زنده باشی....:ws44:

امیدوارم من و آقامون هم در 100 سالگی با هم بمیریم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
خیلی رمانتیکه..خیلی قشنگه وقتی اینقدر کسی رو دوست داری که نمیخوای حتی یک روز بعد از اون زنده باشی....:ws44:

ا.ووووووووووووووووووووووووه!

میخوای 100 سال عمر کنی! بیکاریاااااااا :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
ا.ووووووووووووووووووووووووه!

میخوای 100 سال عمر کنی! بیکاریاااااااا :icon_pf (34):

واسه خودم نمیگم..واسه آقای آیندمون میگم که ایشالا عمر طولانی داشته باشه..:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

که چی!

بمونه که بعد تو بره با 4 تا زن دیگه هم ازدواج کنه!:banel_smiley_4:

ببخشید میشه شما موضع تو مشخص کنی...طرف خانومایی یا آقایون!!!:ws52::banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دقت نکردی؟؟:banel_smiley_4:

نوشتم با هم بمیریم....وگرنه من عمراً قبل از آقامون بمیرم...:ws3:

بابا تو که گفتی من برا آقامون آرزو کردم!!:ws52:

به نظر من بهترین حالت اینه که اول آقا بمیره! (آغا نه ها!) چون اگه خدایی نکرده تو چیزیت شه!:ws44::ws44::ws44: ! ممکنه آقاتون اینا پول دار باشن بره دختر 20 ساله تور کنه! ولی اگه آقاتون قبل خودت چیزیش شه!:ws37:! کسی نمیاد با یه خانم 60-70 ساله -هر چقدرم پول دار باشی- ازدباج کنه!:ws52: در واقع من با : سر پیری و معرکه گیری مخالفم!(البته تماما برای آقایون کاربرد داره!:w00:) برا همین در سن بالا اول باید آقا بمیره ( آغا نه ها!)

• Like 2
لینک به دیدگاه

:jawdrop:چرا عشق جنونه؟؟؟؟

عشق حقیقی سازنده ست نه ویرانگر !

طفیل هستی عشقند آدمی و پری

ارادتی بنما تا سعادتی ببری

• Like 1
لینک به دیدگاه
بابا تو که گفتی من برا آقامون آرزو کردم!!:ws52:

به نظر من بهترین حالت اینه که اول آقا بمیره! (آغا نه ها!) چون اگه خدایی نکرده تو چیزیت شه!:ws44::ws44::ws44: ! ممکنه آقاتون اینا پول دار باشن بره دختر 20 ساله تور کنه! ولی اگه آقاتون قبل خودت چیزیش شه!:ws37:! کسی نمیاد با یه خانم 60-70 ساله -هر چقدرم پول دار باشی- ازدباج کنه!:ws52: در واقع من با : سر پیری و معرکه گیری مخالفم!(البته تماما برای آقایون کاربرد داره!:w00:) برا همین در سن بالا اول باید آقا بمیره ( آغا نه ها!)

موافخم...ولی من خیلی دلم میخواد دست در دست آقامون با هم بمیریم:ws37:

خیلی رمانتیکه..فیلمش بسازن:w16:

دیگه اسپم ندیم

لینک به دیدگاه
موافخم...ولی من خیلی دلم میخواد دست در دست آقامون با هم بمیریم:ws37:

خیلی رمانتیکه..فیلمش بسازن:w16:

:ws37::ws37::ws37::ws37:

ببخشید این شکلکه ==>:ws37: مردونش نیست!!؟ خیلیا از من خرده گرفتن که مناسب آقایون نیست! :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

:banel_smiley_52:یعنی بمیریم

من دوست دارم جوون مرگش کنم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_52:یعنی بمیریم

من دوست دارم جوون مرگش کنم:ws3:

خوب این دلیلش برمیگرده به علاقه ی تو به کشور تبت!!!!!:ws3: :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...