رفتن به مطلب

اگه ازتون به زور بخوان که ..................

ارسال های توصیه شده

آره مي بينم روزي رو كه مي ياي خاطرات ربوده شدنتو تعريف مي كني!!!:ws28::ws28:

شبکه 2 ما دارییییم میایییم

همه برییید اینجا ببببنید چه خبره

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=181192&posted=1#post181192

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

صب کنین فردا که اومدن یه خانوم سیبیلو یا اقای پشمالو به زور بهتون قالب کردن اون وخت می فهمین اسپم کردن چه مزه ای میده:banel_smiley_4:

شرمنده:ws44::ws44:

با اجازه من رفتم:icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگه قراره ازدواج زورکی بشه دیگه لطفی نداره,از خونه فرار میکنم....نه؛منظورم اینه که فرار میکنم میرم خونه درو قلف میکنم کلیدشم قورت میدم

• Like 4
لینک به دیدگاه

با این کار فقط قصدشون خودکشی جووناست و به نظرم دیگه حق ندارن همچین اجباری و بذارن ...نهایتن اگه گذاشتن سبزا دیگه آروم نمیشینن...

همیشه سبز باشید...............:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
.................................................................

...................................................................................

.............

حتما شمام شنیدید که امار طلاق و امید به زندگی تو ایران چقد اسفناکه

و امار ازدواج چقد پایین

طوری که رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفته برا حفظ سلامتی جامعه و مصالح کشور نباید امار واقعی منتشر بشه حتی تو بعضی مواقع گفته اند امار باید صورت امیدوار کننده داشته باشه

حالا

فرض کنید همون طور که برا بدحجابی جریمه گذاشتن یا ملتو به زور وادار به داشتن حجاب می کنن بیاین جوونا رو به زور مجبور به ازدواج کردن کنن

میخوام بدونم شما چیکارمی کنید ؟:ws38:

خوش بحالتون میشه

میرین تو زیر زمین خونه تون قایم میشین:w58:

چیکار می کنید بیایین بگین یه خرده دورهم :4chsmu1:

پ.ن تازگیا سردار احمدی مقدم فرمودن ازدواج نکردن جوونا دیگر یه بحث اجتماعی نیست و جزو مباحث امنیتی می باشد و ازمصادیق جنگ نرم:w58: می باشد وباید باهاش به مقابله پرداخت

حالا که زور نمیکنن و ما جوونا خیر سرمون ازادیم خودمون تصمیم بگیریم....وضعمون اینه!!!!:banel_smiley_4:

فک کن زورت کنن!!! خودمو کنار یه مرد گنده و سیبیلوی 70 60 ساله تصور میکنم که سردار واسم گلچین کرده بوده!!!!:w58: طفلی من...:ws37:

یاد تاپیک ازدواج سربازان حماس افتادم!!!! :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...