pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ آره مي بينم روزي رو كه مي ياي خاطرات ربوده شدنتو تعريف مي كني!!!:ws28: شبکه 2 ما دارییییم میایییم همه برییید اینجا ببببنید چه خبره http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=181192&posted=1#post181192 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ شبکه 2 ما دارییییم میایییم همه برییید اینجا ببببنید چه خبره http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=181192&posted=1#post181192 شبكه 2 چيه!!! كلاستو نيار پايين!!! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ صب کنین فردا که اومدن یه خانوم سیبیلو یا اقای پشمالو به زور بهتون قالب کردن اون وخت می فهمین اسپم کردن چه مزه ای میده 4 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ صب کنین فردا که اومدن یه خانوم سیبیلو یا اقای پشمالو به زور بهتون قالب کردن اون وخت می فهمین اسپم کردن چه مزه ای میده شرمنده:ws44: با اجازه من رفتم:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ من مزدوج میشم خو هر چن بار که بخوان چه خوش اشتها:w00: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ شرمنده:ws44:با اجازه من رفتم:icon_gol: کجا عزیزم لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ میلاد واسه تو یه خانوم سیبیلو از اونا که تو کشت ارشاد کارمند دولتین میزارن کنار هرچن تا که بخوای 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ چي ؟! ازدواج نمي كني !؟ جنگ نرم راه مي ندازي ؟؟ بفرستمت امنيت ملي پدرتو دربيارن ؟؟ تجاوز فرهنگي مي كني پدرسوخته ؟!؟؟! 6 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ اگه قراره ازدواج زورکی بشه دیگه لطفی نداره,از خونه فرار میکنم....نه؛منظورم اینه که فرار میکنم میرم خونه درو قلف میکنم کلیدشم قورت میدم 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ به هر حال این شتری که در خونه هرکیه رو ممکنه بزنه . لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ به بابام میگم از کشور خارجم کنه.... چاره چیه؟ یا شوهر یا خارج.. 2 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ شامل آقایونم میشه که نظر بدن!؟ 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ نمی دونم چرا میگن ازدواج کن تا سر سامون بگیری مگه ادم مچرد بی سرو سامونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا ادم متاهل سرو سامون داره !! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ به هر حال این شتری که در خونه هرکیه رو ممکنه بزنه . پس میگم سردار یه خانوم سیبیلو واسه تو کنار بزاره لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ پس میگم سردار یه خانوم سیبیلو واسه تو کنار بزاره ... . . . .اونا که برا خود سردار خوبن :mornincoffee::smiley (18)::guntootsmiley2: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ شبكه 2 چيه!!!كلاستو نيار پايين!!! من با بیگانگان همکاری نمی کنم انها وطن فروشن :jawdrop: لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ با این کار فقط قصدشون خودکشی جووناست و به نظرم دیگه حق ندارن همچین اجباری و بذارن ...نهایتن اگه گذاشتن سبزا دیگه آروم نمیشینن... همیشه سبز باشید...............:icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ شامل آقایونم میشه که نظر بدن!؟ بله هم اقایون هم عزراییل 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ .................................................................................................................................................... ............. حتما شمام شنیدید که امار طلاق و امید به زندگی تو ایران چقد اسفناکه و امار ازدواج چقد پایین طوری که رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفته برا حفظ سلامتی جامعه و مصالح کشور نباید امار واقعی منتشر بشه حتی تو بعضی مواقع گفته اند امار باید صورت امیدوار کننده داشته باشه حالا فرض کنید همون طور که برا بدحجابی جریمه گذاشتن یا ملتو به زور وادار به داشتن حجاب می کنن بیاین جوونا رو به زور مجبور به ازدواج کردن کنن میخوام بدونم شما چیکارمی کنید ؟ خوش بحالتون میشه میرین تو زیر زمین خونه تون قایم میشین چیکار می کنید بیایین بگین یه خرده دورهم :4chsmu1: پ.ن تازگیا سردار احمدی مقدم فرمودن ازدواج نکردن جوونا دیگر یه بحث اجتماعی نیست و جزو مباحث امنیتی می باشد و ازمصادیق جنگ نرم می باشد وباید باهاش به مقابله پرداخت حالا که زور نمیکنن و ما جوونا خیر سرمون ازادیم خودمون تصمیم بگیریم....وضعمون اینه!!!! فک کن زورت کنن!!! خودمو کنار یه مرد گنده و سیبیلوی 70 60 ساله تصور میکنم که سردار واسم گلچین کرده بوده!!!! طفلی من... یاد تاپیک ازدواج سربازان حماس افتادم!!!! 1 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ بله هم اقایون هم عزراییل دیر گفتی یادم رف چی میخواستم بگم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده