Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ ریشه ی سرو جوان با خاک صحبت می کند از عذاب تشنگی با وی حکایت می کند با زبان خشک برگش ، بید می گوید که : آه ابر هم دارد به باغ ما خیانت می کند 2 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ در ازل داده-ست ما را ساقی لعل لبت جرعه ی جامی که من مدهوش آن جامم هنوز... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ ز فراق چون ننالم من دل شکسته چون نی؟ که بسوخت بند بندم ز حرارت جدایی 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ ز فراق چون ننالم من دل شکسته چون نی؟که بسوخت بند بندم ز حرارت جدایی :banel_smiley_4: یکی هست تو اینجا که شعراش تموم میشه با یااااااا (بروزن شعر آهنگ مرتضایی پاشایی ...) 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4:یکی هست تو اینجا که شعراش تموم میشه با یااااااا (بروزن شعر آهنگ مرتضایی پاشایی ...) این سینه زندان بود، اما رفت با شادی هرکس که خط انداخت بر دیوار من روزی 5 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ یاد باد آنکه نهانت نظری با ما بود رقم مهر تو بر چهره ی ما پیدا بود 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ در همه قاموسهای معتبر عشق، تنها واژه پسوند ماست کیست عریان تر ز ما، در متن عشق؟ ارتفاعات غزل الوند ماست 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ تا معطر كنم از لطف نسيم تو مشام شمه اي از نفحات نفس يار بيار 3 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ دیدی آن ترک ختا دشمن جان بود مرا گرچه عمری به خطا ، دوست خطابش کردم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ ميل رفتن مكن اي دوست دمي با ما باش بر لب جوي طرب جوي و به كف ساغر گير 3 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ روز اول رفت دینم در سر زلفین تو تا چه خواهد شد در این سودا سرانجامم هنوز 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ زنده بودن نمی خوام، زندگی قاموس منه فقط و فقط دورنگی، تنها کابوس منه گرچه خاکم زیرپا، امّا غرورم آسمون مشکی رنگ عشقمه، ترانه ققنوس منه 1 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ هر که شد محرم دل، در حرم یار بماند وآن که این کار ندانست، در انکار بماند 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ دل من با وجود این قضایا هنوز از عشق میگوید خدایا 4 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ آشنایان ره عشق در این بحر عمیق غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی تو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد دگران روند و آیند و تو همچنان که هستی... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۴ یا رب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است.... 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ تو زلیخایی و من یوسفِ آشفته سرم دوست دارم که خودم پیرهنت را بدرم! تو هر اندازه که بگریزی و پرهیز کنی، من همان قدر به آغوش تو مشتاق ترم!... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ من مست مى عشقم هشيار نخواهم شد وز خواب خوش مستى بيدار نخواهم شد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده