Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ منم كه ديده به ديدار دوست كردم باز چه شكرگويمت اي كردگار بنده نواز 2 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ ز مهربانی جانان طمع مبر حافظ که نقش جور و نشان ستم نخواهد ماند 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ دفتری گر بنویسند ز خوبان جهان تو به سر دفتر خوبان جهان عنوانی 1 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب کز هر زبان که میشنوم نامکرر است 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ تو ای تنها تر از تنها به دنبال تو می گردم توای پیدا و ناپیدا به دنبال تو می گردم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ ما را ز خیال تو چه پروای شراب است خم گو سر خود گیر که خمخانه خراب است 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ تکیه کردم بر وفای او غلط کردم غلط باختم جان در هوای او غلط کردم غلط 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ تا مرا عشق تو تعلیم سخن گفتن کرد خلق را ورد زبان مدحت و تحسین من است 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ تار و پود عالم امکان، به هم پیوسته است عالمی را شاد کرد آنکس که یک دل شاد کرد 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ دو جهان اگر درآید به دلم حقیر باشد دل خسته را ز عشقت چه عجب گشاد دادي 2 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ دل اگر جنون آرد خردش تویی که رفتی رخ توست عذرخواهش به گَهی که رخ گشایی 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیده ی ما شاد نکرد 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ در رخ دشمن من دوست بخندید چو برق همچو ابر این دل من پر شد و بگریست بسی 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ در رخ دشمن من دوست بخندید چو برقهمچو ابر این دل من پر شد و بگریست بسی یکی درد ویکی هجرون پسندد..یکی زخم ویکی درمون پسندد من از درد وغم ودرمون وهجرون پسندم آنچه را جانان پسندد 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ یکی درد ویکی هجرون پسندد..یکی زخم ویکی درمون پسندد من از درد وغم ودرمون وهجرون پسندم آنچه را جانان پسندد در دل عارف تو هر دو جهان یاوه شود کی درآید به دو چشمی که تو را دید خسی 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ در دل عارف تو هر دو جهان یاوه شودکی درآید به دو چشمی که تو را دید خسی یک هزارو نهصد ونه شعر را با یا به پایانش بری من برایش پاسخی کوبنده دارم ای رفیق 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ یک هزارو نهصد ونه شعر را با یا به پایانش بری من برایش پاسخی کوبنده دارم ای رفیق غیر این نیست راهی غیر این نیست شاهی غیر این نیست ماهی غیر این جمله فانی 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ بفرماااااااااااااااااید http://www.noandishaan.com/forums/thread151935.html#post1581052 1 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده