آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ تا که بودیم نبودیم کسی، کشت ما را غم بی همنفسی 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ یادم نمیکنی و ز یادم نمی روی یادت بخیر یار فراموش کار من 2 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ نصیب کوردلان است نعمت دنیا تو چشم رشد و تمیزی همین گناهت بس 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ نصیب کوردلان است نعمت دنیا تو چشم رشد و تمیزی همین گناهت بس سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم // ولی دل به پاییز نسپرده ایم قیصر امین پور 1 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم // ولی دل به پاییز نسپرده ایم قیصر امین پور مذهب زنده دلان خواب پریشانی نیست از همین خاک جهان دگری ساختن است اقبال لاهوری 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ مذهب زنده دلان خواب پریشانی نیست از همین خاک جهان دگری ساختن است اقبال لاهوری تبه کردم جوانی تا کنم خوش زندگانی را // چه سود از زندگانی چون تبه کردم جوانی را «یغمایی» 1 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ تبه کردم جوانی تا کنم خوش زندگانی را // چه سود از زندگانی چون تبه کردم جوانی را «یغمایی» الهی سینه ای درد آشنا ده غم از هر دل که بستانی به ما ده 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ الهی سینه ای درد آشنا ده غم از هر دل که بستانی به ما ده هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق /// ثبــت اســت بر جریــده عالــم دوام مــا «حافظ» 1 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق /// ثبــت اســت بر جریــده عالــم دوام مــا «حافظ» آن کس است اهل بشارت که اشارت داند نکته هاهست ولی محرم اسرار کجاست (حافظ) 1 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ آن کس است اهل بشارت که اشارت داند نکته هاهست ولی محرم اسرار کجاست (حافظ) تا کسی رخ ننماید، نبرد دل زکسی دلبر ما، دل ما برد و به ما رخ ننمود 2 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ تا کسی رخ ننماید، نبرد دل زکسی دلبر ما، دل ما برد و به ما رخ ننمود دلفریبان نباتی همه زیور بستند دلبرماست که باحسن خداداد آمد (حافظ) 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ در شبي پر ستاره و آرام دختري در عذاب مي ميرد دختري در عذاب تنهايي غرق در التهاب مي ميرد 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ دلم رمیده شد و غافلم من درویش که آن شکاری سرگشته را چه آمد پیش چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ شب فراق نداند که تاسحرچند است مگر کسي که به زندان عشق در بند است 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ شب فراق نداند که تاسحرچند است مگر کسي که به زندان عشق در بند است به به تا تو با منی زمانه با من است بخت و کام جاودانه با من است 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ به به تا تو با منی زمانه با من است بخت و کام جاودانه با من است تو همچو صبحی من شمع خلوتسحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ تو همچو صبحی من شمع خلوتسحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم بازم به به من از آن روز که در بند توام آزادم پادشاهم چو به دست تو اسیر افتادم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ بازم به به من از آن روز که در بند توام آزادم پادشاهم چو به دست تو اسیر افتادم مي روي و گريه مي آيد مرا ساعتي بنشين که باران بگذرد 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ مي روي و گريه مي آيد مرا ساعتي بنشين که باران بگذرد دارم از زلف سیاهش گله چندان که مپرس که چنان زو شده ام بی سر و سامان که مپرس 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ دارم از زلف سیاهش گله چندان که مپرس که چنان زو شده ام بی سر و سامان که مپرس سخت می ترسم به حیرت انتظارم بگذرد رفته باشم از خود آن ساعت که یارم بگذرد مرسی سحر غبار از دل برفت ..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده