Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ مي روي و گريه مي آيد مرا ساعتي بنشين که باران بگذرد 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ دل نزد توست اگرچه دوري زبرم جوياي توأم اگرنپرسي تو خبرم / 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ می خواهمت چنان که شب خسته خواب را می جویمت چنانکه لب تشنه آب را 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ آخر از راه دل و ديده سر آرد بيرون نيش آن خار که از دست تو در پاي من است / 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ تو که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف باشد تو باشی و مرا غم ببرد ! 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ در اين دنيا كسي بي غم نباشد اگر باشد بني آدم نباشد / 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ در دايره قسمت ما نقطه ي تسليميم لطف آنچه تو انديشي حكم آنچه تو فرمايي 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ یا رب این نوگل خندان که سپردی به مَنَش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش ... / 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ شب با صداي تو بيدار مي شود خورشيد در مدار تو پرگار مي شود 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ دوش بیماری چشم تو ببرد از دستم لیکن از لطف لبت صورت جان می بستم / 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ در میان شعرها شعر مینا بهرما اقبال شد حرف اتمام وشروع پاسخ ما دال شد 6 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ ببخشید انگار یه کم سرودنم طول کشید 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ در تنم لرزید جان غافلم رفت مینای شکیب از محملم :| 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ استاد آواز ايران.. مررررررغ سحر ناله سر كن داغ مرااااا تازه تر كن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ ناز قدمهای تو وه که چه زیبا زدی پست دراین انجمن (ببخشید شعر نو شد ..اونم تقدیم به دوست خوبم مهندس عزیز وکم پیدا ) 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ استاد آواز ايران..مررررررغ سحر ناله سر كن داغ مرااااا تازه تر كن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ناز قدمهای تو وه که چه زیبا زدی پست دراین انجمن (ببخشید شعر نو شد ..اونم تقدیم به دوست خوبم مهندس عزیز وکم پیدا ) :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:حرف ندارید جفتتون تاج سرید نم نم نیمه شـب و نغمه ی عبدالباسط زندگی با تــو... کنار تــو... به قــرآن خــوب است! 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ تا شدم حلقه به گوش در میخانه ی عشق هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ ما ز ياران چشم ياري داشتيم خود غلط بود آنچه مي پنداشتيم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ تا شدم حلقه به گوش در میخانه ی عشق هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم دخملک بارانیه خودم:hapydancsmil:..علی آقا در جواب شما هم هست.. جفتتون م بود :دی ========== من کی ام؟ رهگذر کوچه تنهایی ها روح تنهایی و مجموعهی شیدایی ها 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ دخملک بارانیه خودم:hapydancsmil:..علی آقا در جواب شما هم هست..جفتتون م بود :دی ========== من کی ام؟ رهگذر کوچه تنهایی ها روح تنهایی و مجموعهی شیدایی ها سوده ی نازنینم:aghosh: ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان جان به غم هایش سپردم نیست ارامم هنوز 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده