yanāl 2221 ارسال شده در 5 مهر، 2015 درود بر شما دوست عزیزم=========== درس ادیب اگر بود زمزمه ی محبتی جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را آخر ب چه گویم هست از خود خبرم چون نیست وز بهر چه گویم نیست با وی نظرم چون هست 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 5 مهر، 2015 تشنه ای باش بمیرو سر این کوزه نرو کوزه بشکن دهن روزه به دریوزه نرو 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 5 مهر، 2015 تشنه ای باش بمیرو سر این کوزه نروکوزه بشکن دهن روزه به دریوزه نرو وارث تمام اضطراب های من سلام لیلی قشنگ خواب های من سلام 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 5 مهر، 2015 وارث تمام اضطراب های من سلاملیلی قشنگ خواب های من سلام و علیکم السلام خواهر می رسیم آخر و افسانه ی وا ماندن ما همچو داغی به دل حادثه ها میماند 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 5 مهر، 2015 و علیکم السلام خواهرمی رسیم آخر و افسانه ی وا ماندن ما همچو داغی به دل حادثه ها میماند دارد جانم به لرز میافتد رفیق انگار پاییزم دارم شبیه برگهای زرد و خشک از شاخه میریزم 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 5 مهر، 2015 دارد جانم به لرز میافتد رفیق انگار پاییزمدارم شبیه برگهای زرد و خشک از شاخه میریزم من عافیت سخت ترین تجربه هایم هیهات بر ان سر که نخوردست به سنگم 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 5 مهر، 2015 من عافیت سخت ترین تجربه هایمهیهات بر ان سر که نخوردست به سنگم ماه من تعجیل اگر دارد به رفتن باک نیست آری او عمر است و دارد عمر در رفتن شتاب 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 5 مهر، 2015 ماه من تعجیل اگر دارد به رفتن باک نیست آری او عمر است و دارد عمر در رفتن شتاب بر حزر باش از این قوم که پیمان شکنند میهمانان سر سفره نمکدان شکنند قبل از افطار به مهر تو کمر میبندند خوش که خوردند به نان و نمکت میخندند 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 5 مهر، 2015 بر حزر باش از این قوم که پیمان شکنند میهمانان سر سفره نمکدان شکنند قبل از افطار به مهر تو کمر میبندند خوش که خوردند به نان و نمکت میخندند آخ آخ آخ در جواب این شعر چیزی جز این نداشتم بگم بعدی میتونه با خ شعر بگه 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 5 مهر، 2015 آخ آخ آخدر جواب این شعر چیزی جز این نداشتم بگم بعدی میتونه با خ شعر بگه خیال خام پلنگ من به سوی ماه جهیدن بود وماه را ز بلندایش به سوی خاک کشیدن بود 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 5 مهر، 2015 خیال خام پلنگ من به سوی ماه جهیدن بود وماه را ز بلندایش به سوی خاک کشیدن بود الله اکبر ................... در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز جه توان کرد که سعی من و دل باطل بود 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 5 مهر، 2015 الله اکبر................... در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز جه توان کرد که سعی من و دل باطل بود در خود پلاسیدم، شما گلدان ندارید؟ شرمندهام قربان! کمی باران ندارید؟ 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 5 مهر، 2015 در خود پلاسیدم، شما گلدان ندارید؟ شرمندهام قربان! کمی باران ندارید؟ دفتری گر بنویسند ز خوبان جهان تو به سر دفتر خوبان جهان عنوانی 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 5 مهر، 2015 دفتری گر بنویسند ز خوبان جهانتو به سر دفتر خوبان جهان عنوانی یاد باد آن که ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غم دیده ی ما شاد نکرد 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 5 مهر، 2015 یاد باد آن که ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غم دیده ی ما شاد نکرد دل به دلبر گر سپاری دلبری دل بری کن تا بیابی دلبری 5
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 5 مهر، 2015 یا رب، نگاه کس، به کسی آشنا مکن گر میکنی، گرم کن و از هم جدا مکن 6
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 6 مهر، 2015 یا رب، نگاه کس، به کسی آشنا مکن گر میکنی، گرم کن و از هم جدا مکن نتوان وصف تو گفتن که تو در فهم نگنجی نتوان شبه تو گفتن که تو در وهم نیایی 3
helma.b 3345 ارسال شده در 6 مهر، 2015 نتوان وصف تو گفتن که تو در فهم نگنجی نتوان شبه تو گفتن که تو در وهم نیایی ایمان نقد بازار جهان بنگر و آزار جهان گر شما را نه بس ، این سود و زیان ما را بس حافظ 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 6 مهر، 2015 نقد بازار جهان بنگر و آزار جهانگر شما را نه بس ، این سود و زیان ما را بس حافظ اون ایمانه چی بود آخره شعره آخ آخ..ساری معلومه نمیخونیا شعرو فقط آخرو نیگا میکنی واس اینکه تنبیه شی با "ی" یکی بیا 3
itgirl70 545 ارسال شده در 6 مهر، 2015 سال ها رفت و زیادم نرود دوست هنوز تا چه کردم که مرا دشمن جان اوست هنوز 4
ارسال های توصیه شده