ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یار اگر با ما گهی صلح و گهی پیکار داشت ما حریف عشق او بودیم و با ما کار داشت 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ تا بود دلی نیامدی تو امروز که آمدی دلی نیست 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ تا گل روی تـــــــو آرام و قــــــرارم بربود به هوایت چون نسیم سحری در به درم ... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ من ان خنجر به پهلویم که دردم را نمی گویم ..... 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ میان جاده بدون تو خوب می فهمم نوشته های غم انگیز کامیون ها را 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ از اسمون هفتم گفتیم و باران آسمان نگاه خسته ی من خانه ی ابر های بارانزاست نیستی و نبودنت تنها غصه ی آفتابگردانهاست 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ آب شمع رخ تو زلف شب آراست ولی آتشی بود که در هستی پروانه زدند 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ در سنبلش آویختم از روی نیاز گفتم من سودا زده را کار بساز گفتا که لبم بگیرو زلفم بگذار در عیش خوش آویز نه در عمر دراز 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ز هجرت گر نیاراید روان من عجیب نَبوَد که با این طلعت زیبا تو آرام روان هستی 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یارب سببی ساز که یارم به سلامت بازآید وبرهاندم از بند ملامت 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ توانا بود هر که دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ دلتنگم و دیدار تو درمان من است /بی رنگ رخت ،زمانه زندان من است 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ تو شیراز را خوانده ای در صدات که جان یافته در تو "شاخ نبات" 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ تو شیراز را خوانده ای در صداتکه جان یافته در تو "شاخ نبات" نو گل نازنین من ، تا تو نگاه می کنی / لطف بهار عارفان ، در تو نگاه کردنست 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ نو گل نازنین من ، تا تو نگاه می کنی / لطف بهار عارفان ، در تو نگاه کردنست ترسای نامسلمان چون آهوی رمیده **** آرام من گرفته، در زلف خود کشیده بویی ز زلف و رویش بر جان من وزیده**** یک جای کفر ایمان آخر بگو ، که دیده؟ این کار کار عشق است دخلی به دین ندارد 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ ترسای نامسلمان چون آهوی رمیده **** آرام من گرفته، در زلف خود کشیدهبویی ز زلف و رویش بر جان من وزیده**** یک جای کفر ایمان آخر بگو ، که دیده؟ این کار کار عشق است دخلی به دین ندارد همه شب در این امیدم که نسیم صبحگاهی به پیام آشنایان بنوازد آشنا را 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ همه شب در این امیدم که نسیم صبحگاهیبه پیام آشنایان بنوازد آشنا را ای شیخ پاک دامن ای پادشاه شاهم **** آخر بگو خدارا تا چیست روی راهم؟ صد بار اگر گناه است ای عشق پر گناهم*** حاشا اگر بهشت است بی دلستان نخواهم این کار کار عشق است دخلی به دین ندارد 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ همه شب در این امیدم که نسیم صبحگاهیبه پیام آشنایان بنوازد آشنا را باش تا گل نی خخخخخخ ای سیب سرخ غلتزنان در مسیر رود ...... یک شهر تا به من برسی عاشقت شدهست 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ ای شیخ پاک دامن ای پادشاه شاهم **** آخر بگو خدارا تا چیست روی راهم؟صد بار اگر گناه است ای عشق پر گناهم*** حاشا اگر بهشت است بی دلستان نخواهم این کار کار عشق است دخلی به دین ندارد مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شد قضای آسمان است این و دگرگون نخواد شد باش تا گل نی خخخخخخای سیب سرخ غلتزنان در مسیر رود ...... یک شهر تا به من برسی عاشقت شدهست تار و پود هستیم بر باد رفت اما نرفت عاشقیها از دلم دیوانگی ها از سرم پ.ن:برای سنگ مزارم(وصیت نموده ام) 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شدقضای آسمان است این و دگرگون نخواد شد تار و پود هستیم بر باد رفت اما نرفت عاشقیها از دلم دیوانگی ها از سرم پ.ن:برای سنگ مزارم(وصیت نموده ام) من نه آنم که دوصد مصرع رنگین گویم من چو فرهاد یکی گویم و شیرین گویم خدا نکنه اونروزو ببینم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده