Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ مجلس تمام گشت و به پايان رسيد عمر ما همچنان در اوّل وصف تو ماندهايم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ منو با خود ببر تا اوج خواستن بگو با من که با من زنده هستی بگو با من که با من زنده هستی ...... 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ مجلس تمام گشت و به پايان رسيد عمر ما همچنان در اوّل وصف تو ماندهايم ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه ما پداشتیم 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ما ز یاران چشم یاری داشتیمخود غلط بود آنچه ما پداشتیم مثل یک غنچه که از چیده شدن می ترسید خیره بودم به تو و جرئت لبخند نبود 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ دلا در عاشقی ثابت قدم باش .................................باش یادم رفت مصرع دومش کسی میتونه کاملش کنه 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ دلا در عاشقی ثابت قدم باش .................................باش یادم رفت مصرع دومش کسی میتونه کاملش کنه دلا در عاشقی ثابت قدم باش که در این ره نباشد کار بی اجر .... ريخته در چشمهايم زحمت آوارها مانده در گوشم ملال نفرت آهنگها 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ :persiana__hahaha: ای حضرت مرگ اشتباهی شده انگار! ما زنده نبودیم که امروز بمیریم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ الا یا ایها ساقی ادر کسا ونادلا که عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکلها این از الف دریمی قیرل و دوشت دیدم که ملائک در میخانه زدند گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند اینم از مشاعره دال بارون خانوم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ آواز عاشقانه ی ما در گلو شکست حق با سکوت بود صدا در گلو شکست 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یادم آمد كه شبی با هم از آن كوچه گذشتيم پرگشوديم و در آن خلوت دلخواسته گشتيم تو همه راز جهان ريخته در چشم سياهت من همه محو تماشای نگاهت 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یکی رو دوست میدارم ولی افسوس که او هرگز نمی داند نگهش میکنم شاید بخواند از نگاه من که اورا دوست میدارم ولی افسوس که او هرگز نگاهم را نمی خواند 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمیباشد 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یادم آمد كه شبی با هم از آن كوچه گذشتيم پرگشوديم و در آن خلوت دلخواسته گشتيم تو همه راز جهان ريخته در چشم سياهت من همه محو تماشای نگاهت تو به من سنگ زدی من نرمیدم نگسستم ...... بی تو اما به چه حالی من ازان کوچه گذشتم یذره مشکا داره فکر کنم پس و پیش بود نه مشیری ببخشه دیگه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ تا توانی دلی به دست آوردل شکستن هنر نمیباشد دوست آن باشد که گیرد دست دوست در پریشانحالی و درماندگی (یا افسردگی9 الان من افسرده ام 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ تو به من سنگ زدی من نرمیدم نگسستم ......بی تو اما به چه حالی من ازان کوچه گذشتم یذره مشکا داره فکر کنم پس و پیش بود نه مشیری ببخشه دیگه تو بمن سنگ زدی ، من نه رمیدم ، نه گسستم باز گفتم که : تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم ، همه جا گشتم و گشتم حذر از عشق ندانم سفر از پیش تو هرگز نتوانم ، نتوانم … ! خدا ببخشه تو كيستی كه من اينگونه بی تو بيتابم شب از هجوم خيالت نمی برد خوابم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید دوستان اینو خیلی دوست داشتم زمانی ببخشید مرا ببوس مراببوس برای اخرین بار خدا ترا نگهدار... ای دختر............ 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ به به سراغ چه آهنگایی می رویم :تشویق: رشته ی تسبیح اگر بگسست معذورم بدار دستم اندر ساعد ساقی سیمین ساق بود 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ دل به دلداران سپردن کار هر دلدار نیست من به تو جان میسپارم دل که قابل دار نیست 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ تویی بهانه ی آن ابرها که می گریند بیا که صاف شود این هوای بارانی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده