.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اگر باشی محبت روزگاری تازه خواهد یافت زمین در گردشش با تو مَداری تازه خواهد یافت 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ تا کـــی به تمـــنای وصــال تو یـــگانه ** اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ همه كس را تن و اندام و جمال است و جواني وين همه لطف ندارد تو مگرسرو رواني؟ 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ يار بيگانه مشو تا نبري ازخويشم غم اغيار مخور تا نكني نا شادم زلف بر باد مده تا ندهي بر بادم ناز بنياد مكن تا نكني بنيادم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ ما زاده عشقيم و فزاينده درديم با مدّعيِ عاکفِ مسجد، به نبرديم با مدّعيان، در طلبش عهد نبستيم با بيخبران، سازش بيهوده نکرديم 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ مهجور تو را شب خیالی که مپرس رنجور تو را روز ملالی که مپرس گفتی هاتف چه حال داری بی من در گوشهای افتاده به حالی که مپرس 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ ساقیا امشب که مستم لطف کن خونم بریز ورنه چون فردا شود رنج خمارم می کشد 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ در نماز و در رکوع و در سجود سر بجنبد دل نجنبد این چه سود 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ در دیده عیان تو بودی و من غافل در سینه نهان تو بودی و من غافل از جمله جهان تو را عیان می جستم خود جمله جهان تو بودی و من غافل 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ در دیده عیان تو بودی و من غافل در سینه نهان تو بودی و من غافل از جمله جهان تو را عیان می جستم خود جمله جهان تو بودی و من غافل ﻟﺐ ﺑﺮ ﻟﺒﻢ ﻧﻬﺎﺩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔـﺖ ﺑﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﺍﻳﻨـﮏ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺒﯽ ﻛﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺗـﻮ ﺑـﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ ﻟﺐ ﺑﺮ ﻟﺒﻢ ﻧﻬﺎﺩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔـﺖ ﺑﺎ ﻧﮕﺎﻩﺍﻳﻨـﮏ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺒﯽ ﻛﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺗـﻮ ﺑـﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ در دیـــــاری كه در او نیست كســی یار كســــیكاش یارب كه نیفتد به كسی كار كسی هــــــر كس آزار منِ زار پســـــندیــــــد ولــــــــــی نپـــســـــندیــــد دلِ زار مـن آزارِ كســــی شهریار 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ ﯾﮏ ﻭﻋﺪﻩ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺍﺯ ﺗﻮ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺣﺎﮐﻢ ﺗﻮﯾﯽ ﺩﺭ ﺁﻣﺪﻥ ﺩﯾﺮ ﻭ ﺯﻭﺩ ﺧﻮﯾﺶ 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ ﯾﮏ ﻭﻋﺪﻩ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺍﺯ ﺗﻮ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺣﺎﮐﻢ ﺗﻮﯾﯽ ﺩﺭ ﺁﻣﺪﻥ ﺩﯾﺮ ﻭ ﺯﻭﺩﺧﻮﯾﺶ شب تاریک و سنگستان و مو مست قدح از دست مو افتاد و نشکست نگهدارندهاش نیکو نگهداشت وگرنه صد قدح نفتاده بشکست 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ تا در ره عشق آشنای تو شدم با سد غم و درد مبتلای تو شدم لیلیوش من به حال زارم بنگر مجنون زمانه از برای تو شدم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ تا بنگری صفای می لعل فام را ... راز درون پرده ز رندان مست پرس..... 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سفر کردم که از یادم بری، دیدم نمی شه آخه عشق یه عاشق با ندیدن کم نمی شه غم دور از تو موندن، یه بی بال و پرم کرد نرفت از یاد من عشق، سفـر عاشقترم کرد 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سفر کردم که از یادم بری، دیدم نمی شه آخه عشق یه عاشق با ندیدن کم نمی شه غم دور از تو موندن، یه بی بال و پرم کرد نرفت از یاد من عشق، سفـر عاشقترم کرد هنوز پیشمرگتم من بمیرم تا نمیری خوشم با خاطراتم اینو از من نگیری بلا گردون چشمات زمین و اسمونها میخوام برگردم اما مسترسم مستریم بری تنهام بزاری..... و اما بیت دل و دینم همه را به باد دادی زکدام باده ساقی به من خراب دادی گلهای غربت 3 با صدای معین گوینده (کی بود) هما بود نه؟؟ 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ به بههه ^___^ چه ادامه ش رو خوب اومدی سهند عزیز:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v گوینده؟ هما؟ گلهای 3؟ بلدش نیستم من:5c6ipag2mnshmsf5ju3 می گوید... یعقوب گریه کرد و به یوسف رسید، آه من گریه می کنم ببه تو اما نمی رسم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم در میان لاله و گل آشیانی داشتم پ/ن: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده