bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ همه جا مرتع گرگ است، به امید که اند میش هایم کــه تــه چشم تو آغل دارند؟ هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است همـــه تا دامنــــه ی کــــوه تحمل دارند 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ دیگران را تلخ می آید شراب جور عشق ما زدست دوست میگیریم و شکر میشود 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ دیشب به سیل اشک ره خواب میزدم نقشی به یاد خط تو بر آب میزدم 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ من شاخه ی خشکیده ی یک کهنه درختم در گوشه ی باغی نه به بارم، نه به دارم 8 لینک به دیدگاه
THE LOST BLADESMAN 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ محبت آتشی در جانم افروخت که تا دامان محشر بایدم سوخت عجب پیراهنی بهرم بریدی که خیاط اجل میبایدش دوخت 6 لینک به دیدگاه
sky bird 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 7 لینک به دیدگاه
THE LOST BLADESMAN 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ یارایاراگاعی دل مارا به نسیم نگاهی روشن کن چشم تار دل را چو مسیحا به دمیدم اهی روشن کن 8 لینک به دیدگاه
sky bird 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ نه اختیار منست ای معاملت لیکن رضای دوس مقدم بر اختیار منست Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 7 لینک به دیدگاه
THE LOST BLADESMAN 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ تا درخت دوستی بر کی دهد حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم ور نه با تو ماجراها داشتیم گفت و گو آیین درویشی نبود 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ دین و دل به یک دیدن، باختیم و خرسندیم در قمار عشق ای دل، کی بود پشیمانی؟ 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ یوسف گمگشده باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ رنگ دستت نه به حنّاست که خون دل ماست خوردن خون دل خلق به دستان تا چند؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ دل مي رود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اگر پیچیده موهایم به جور باد با پاییز دلم بر گرمی دست عروسک باز راضی نیست 5 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ تا توانی رفع غم از چهره ی غمناک کن در جهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی عهد نابستن از ان به که ببندی و نپایی / 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ :hapydancsmil: یاد باد آنکه مرا یار عزیزت خواندی یاد این یار عزیز کهن از یاد مبر 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ ره آورد سفر را میفروشیم نگاه دربدر را میفروشیم دوچشم کور تو غرق تماشاست که ما خون جگر را میفروشیم / 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ من رفتنی شدم، تو زبان بازکرده ای آن هم فقط همین که "برو، در پناه حق" 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ قطره ی اشکیم اما در درون دل نهان گر به سوی دیده ره یابیم دریا می شویم / 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده