ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ داديم ز كف نقد جواني و دريغا........ چيزي به جز از حيرت و حسرت نستانديم 5 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ منم که شهره ی شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ ناوک غمزه بیار و رسن زلف که من جنگها با دل مجروح بلاکش دارم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ من نه آنم که دوصد مصرع رنگین گویم ........ من چو فرهاد یکی گویم و شیرین گویم 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ مکش به خون پر و بالم که من هر آنچه پریدم به غیر گوشه بامت نشیمنی نگزیدم 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ ما زخـــود سوی تو گردانیم ســــر ..... چون تـــویی از ما به ما نزدیکتــــر 3 لینک به دیدگاه
sky bird 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ من اینجا بس دلم تنگ است وهر سازی که میبینم بد آهنگ است 3 لینک به دیدگاه
THE LOST BLADESMAN 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد گر چشمه زمزمی و گر آب حیات آخر به دل خاک فرو خواهی شد 4 لینک به دیدگاه
sky bird 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ دلا تا کی در این زندان فریب این و آن بینی دمی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ یک دل و یک جهت و یک رو باش از دو رویان جهان یک سو باش 3 لینک به دیدگاه
THE LOST BLADESMAN 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ شراب تلخ میخواهم که مرد افکن بود زورش که تا یک دم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش 4 لینک به دیدگاه
sky bird 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ شب تاریک بیم و موج گردابی چنبن هایل کجا دانند حال ما سبک بالان ساحل ها 3 لینک به دیدگاه
THE LOST BLADESMAN 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ آنچه از دریا به دریا می رود از همان جا کامد، آنجا می رود 4 لینک به دیدگاه
sky bird 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ تو را من چشم در راهم شباهنگام که در شاخ تلاجنها میگیرند سایه ها رنگ سیاهی 5 لینک به دیدگاه
THE LOST BLADESMAN 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ یار مردان خدا باش که در کشتی نوح برو از خانه گردون به در و نان مطلب 4 لینک به دیدگاه
sky bird 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اگر چه باد فرح بخش و بادگل بیز است به بانگ چنگ مخور می که محتسب تیز است 6 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ تو مپندار كه خاموشی من هست برهان فراموشی من 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ نی حدیث راه پر خون میکند قصههای عشق مجنون میکند 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده