Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ شاه شمشاد قدان خسرو شیرین دهنان که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان مست بگذشت و نظر بر من درویش انداخت گفت ای چشم و چراغ همه شیرین سخنان 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم.. 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ من ملک بودم و فردوس برین جایم بود آدم آورد در این دیر خراب آبادم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ من و هم صحبتی اهل ریا دورم باد از گرانان جهان رطل گران ما را بس 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ ساقیا یک جرعهای زان آب آتشگون که من در میان پختگان عشق او خامم هنوز 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ زلف آشفته و خوی کرده و خندان لب و مست پیرهن چاک و غزل خوان و صراحی در دست 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ تنت به ناز طبیبان نیاز مند مباش وجود نازکت آزرده ی گزند مباش 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ تنت به ناز طبیبان نیاز مند مباش وجود نازکت آزرده ی گزند مباش نیازمند مباد گزند مباد 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ دل میرود ز دستم صاحبدلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ ای صاحب کرامت! شکرانه سلامت روزی تفقدی کن، درویش بینوا را 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ الا یا ایهاالساقی ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ نیازمند مبادگزند مباد :icon_pf (34):همین که شما گفتیمرسی تصحیح کردی 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم تو کعبه ای هر جا روی قصد مقامت میکنم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ من آینه دل را ز تو این جا صقالی می دهم من گوش خود را دفتر لطف کلامت می کنم 1 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ :icon_pf (34):همین که شما گفتیمرسی تصحیح کردی خواهش میکنم خانم مهندس 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ مرا در منزل جانان چه امن عیش چون هر دم جرس فریاد میدارد که بربندید محملها 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اي دل نه اندر ماجرا مي گفت آن دلبر تو را هر چند از تو کم شود از خود تمامت می کنم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ من که دارم در گدایی گنج سلطانی به دست کی طمع در گردش گردون دون پرور کنم 1 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ من همان دم که وضو ساختم از چشمه عشق چارتکبیر زدم یک سره بر هر چه که هست 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ تا شدم حلقه به گوش در میخانه ی عشق هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده