ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ یک ذره وفا را به دو عالم نفروشیم هر چند در این عهد خریدار ندارد در دیده عیان تو بودی و من غافل...........در سینه نهان تو بودی و من غافل ووو دلم محراب زيبايي چو ابروي تو ميخواهد بهانه كرده و تنها گل روي تو ميخواهد 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ در دیده عیان تو بودی و من غافل...........در سینه نهان تو بودی و من غافل ووو دلم محراب زيبايي چو ابروي تو ميخواهد بهانه كرده و تنها گل روي تو ميخواهد داديم ز كف نقد جوانی و دريغا چيزی به جز از حيرت و حسرت نستانديم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ ماییم و موج سودا ، شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا ، خواهی برو جفا کن .... 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ نبايد بستن اندر چيز و کس دل که دل برداشتن کاريست مشکل 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ نبايد بستن اندر چيز و کس دل که دل برداشتن کاريست مشکل لیلی سر زلف شانه می کرد مجنون در اشک دانه میکرد 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ یاد بگذشته به دل ماند و دریغ نیست یاری که مرا یاد کند 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالا تر است 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ تا تو مراد من دهی كشته مرا فراق تو تا تو به داد من رسی، من به خدا رسيده ام 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ من کشته ی عشقم خبرم هیچ مپرسید گم شد اثر من اثرم هیچ مپرسید 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ در اين دنيا كسی بی غم نباشد اگر باشد بنی آدم نباشد 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ در بوستان شادی هر کس گلی بچیند ان گل که نشکنندش در بوستان من کو؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ وصل من با تو همین بس که در آن کو شب تار کنم افغان و شناسی تو به آواز مرا 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ تو دريای من بودی آغوش وا كن كه می خواهد اين قوی زيبا بميرد 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم اول باید به تو گفتن که چنین خوب چرایی؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ یار مردان خدا باش که در کشتی نوح هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را برو از خانه گردون به در و نان مطلب کان سیه کاسه در آخر بکشد مهمان را 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم تو کعبه ای،هر جا روی قصد مقامت میکنم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ ما در پیاله عکس رخ یار دیدهایم ای بیخبر ز لذت شرب مدام ما هرگز نمیرد آن که دلش زنده شد به عشق ثبت است بر جریده عالم دوام ما 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده