شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ تو و با لاله رویان، گل ز شاخ عیش چیدنها :icon_gol::icon_gol: من و چون غنچه از دست، تو پیراهن دریدنها اگر ان ترک شیرازی بدست ارد دل مارا بخال هندویش بخشم ثمرقند و بخارا را 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ تو و با لاله رویان، گل ز شاخ عیش چیدنها :icon_gol::icon_gol: من و چون غنچه از دست، تو پیراهن دریدنها آب و آتش به هم آمیختهای از لب لعل چشم بد دور كه بس شعبده بازآمدهای 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اگر ان ترک شیرازی بدست ارد دل مارابخال هندویش بخشم ثمرقند و بخارا را اهل کام وناز رادر کوی رندی جای نیست رهروی باید جهان سوزی نه خامی بی غمی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ آب و آتش به هم آمیختهای از لب لعل چشم بد دور كه بس شعبده بازآمدهای یکی درد و یکی درمان پسندد یکی هجر و یکی سامان پسندد 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ آب و آتش به هم آمیختهای از لب لعل چشم بد دور كه بس شعبده بازآمدهای یاد باد آن كه نگارم چو كمر بربستی در ركابش مه نو پیك جهان پیما بود 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اهل کام وناز رادر کوی رندی جای نیست رهروی باید جهان سوزی نه خامی بی غمی ﯾﺎﺭ ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻣﺎ ﮔﻬﯽ ﺻﻠﺢ ﻭ ﮔﻬﯽ ﭘﯿﮑﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﺎ ﺣﺮﯾﻒ ﻋﺸﻖ ﺍﻭ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﻭ ﺑﺎ ﻣﺎ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ ﯾﺎﺭ ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻣﺎ ﮔﻬﯽ ﺻﻠﺢ ﻭ ﮔﻬﯽ ﭘﯿﮑﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖﻣﺎ ﺣﺮﯾﻒ ﻋﺸﻖ ﺍﻭ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﻭ ﺑﺎ ﻣﺎ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ یاد باد آن كه نگارم چو كمر بربستیدر ركابش مه نو پیك جهان پیما بود دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام من نه ان رندم که ترک شاهد و ساغر کنم محتسب داند که من این کارها کمتر کنم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ دردم از یار است و درمان نیز همدل فدای او شد و جان نیز هم من در کنار توام اگر چشم وا کنی خود را اسیر پیچ و خم جاده ها نکن 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ من نه ان رندم که ترک شاهد و ساغر کنممحتسب داند که من این کارها کمتر کنم میانِ راه چون در هم رسیدند به ره هم روی یکدیگر بدیدند 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ من در کنار توام اگر چشم وا کنی خود را اسیر پیچ و خم جاده ها نکن ﻧﺎﺯﻧﯿﻨﺎ ﻣﺎ ﺑﻪ ﻧﺎﺯ ﺗﻮ ﺟﻮﺍﻧﯽ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﯾﻢ ﺣﺎﻝ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﺎ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﻧﺎﺯ ﮐﻦ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ ﻧﺎﺯﻧﯿﻨﺎ ﻣﺎ ﺑﻪ ﻧﺎﺯ ﺗﻮ ﺟﻮﺍﻧﯽ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﯾﻢﺣﺎﻝ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﺎ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﻧﺎﺯ ﮐﻦ ناصحم گفت که جز غم چه هنر دارد عشق برو ای خواجه ی عاقل هنری بهتر از این 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ میانِ راه چون در هم رسیدند به ره هم روی یکدیگر بدیدند ﺩﻻ ﺩﯾﺸﺐ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺗﻮ ﺩﺭ ﮐﻮﯼ ﺣﺒﯿﺐ ﻣﻦ ﺍﻟﻬﯽ ﺧﻮﻥ ﺷﻮﯼ ﺍﯼ ﺩﻝ ﺗﻮ ﻫﻢ ﮔﺸﺘﯽ ﺭﻗﯿﺐ ﻣﻦ؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ ﺩﻻ ﺩﯾﺸﺐ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺗﻮ ﺩﺭ ﮐﻮﯼ ﺣﺒﯿﺐ ﻣﻦﺍﻟﻬﯽ ﺧﻮﻥ ﺷﻮﯼ ﺍﯼ ﺩﻝ ﺗﻮ ﻫﻢ ﮔﺸﺘﯽ ﺭﻗﯿﺐ ﻣﻦ؟ نـشـانـم پـیـش تـیـرش کـاش تـیرش بر نشان آید کـه پـیـشـم از پـی تـیـر خـود آن ابـرو کـمان آید 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ نـشـانـم پـیـش تـیـرش کـاش تـیرش بر نشان آید کـه پـیـشـم از پـی تـیـر خـود آن ابـرو کـمان آید ﺩﺳﺘﻢ ﺑﻪ ﻣﺎﻩ ﻣﻲ ﺭﺳﺪ ﺍﻣﺸﺐ، ﺍﮔﺮ ﻛﻪ ﻋﺸﻖ ﺩﺳﺖ ﻣﺮﺍ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﮕﻴﺮﺩ، ﻣﮕﺮﻛﻪ ﻋﺸﻖ 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ ﺩﺳﺘﻢ ﺑﻪ ﻣﺎﻩ ﻣﻲ ﺭﺳﺪ ﺍﻣﺸﺐ، ﺍﮔﺮ ﻛﻪ ﻋﺸﻖ ﺩﺳﺖ ﻣﺮﺍ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﮕﻴﺮﺩ، ﻣﮕﺮﻛﻪ ﻋﺸﻖ قصد جان میکند این عید و بهارم بی تو این چه عیدی و بهاریست که دارم بی تو 3 لینک به دیدگاه
THE LOST BLADESMAN 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ وای آن روزی که قاضی مان خدا بی بنوبت میروند پیر و جوانان 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ یک ذره وفا را به دو عالم نفروشیم هر چند در این عهد خریدار ندارد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده