ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند دریغ و درد که تا این زمان ندانستم که کیمیای سعادت رفیق بود رفیق 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ دریغ و درد که تا این زمان ندانستمکه کیمیای سعادت رفیق بود رفیق قلم شیرین و خط شیرین سخن شیرین و لب شیرین خدا را ای شکر پاره مگر طوطی قنادی استاد شهریار 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ قلم شیرین و خط شیرین سخن شیرین و لب شیرین خدا را ای شکر پاره مگر طوطی قنادی استاد شهریار یاد باد آن که ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ یاد باد آن که ز ما وقت سفر یاد نکردبه وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد در بند غمت بنده صفت حلقه به گوشيم وز دام تو چون آهوى وحشى نرميديم 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ در بند غمت بنده صفت حلقه به گوشيم وز دام تو چون آهوى وحشى نرميديم مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شد قضای اسمان است این و دگرگون نخواهد شد 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شدقضای اسمان است این و دگرگون نخواهد شد دل به دلداران سپردن کار هر دلدار نیست من به تو جان میسپارم دل که قابل دار نیست 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ دل به دلداران سپردن کار هر دلدار نیست من به تو جان میسپارم دل که قابل دار نیست تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمیباشد 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ تا توانی دلی به دست آوردل شکستن هنر نمیباشد در دیـــــاری كه در او نیست كســی یار كســــیكاش یارب كه نیفتد به كسی كار كسی هــــــر كس آزار منِ زار پســـــندیــــــد ولــــــــــی نپـــســـــندیــــد دلِ زار مـن آزارِ كســــی شهریار 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ در دیـــــاری كه در او نیست كســی یار كســــیكاش یارب كه نیفتد به كسی كار كسی هــــــر كس آزار منِ زار پســـــندیــــــد ولــــــــــی نپـــســـــندیــــد دلِ زار مـن آزارِ كســــی شهریار یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم در میان لاله و گل آشیانی داشتم 4 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ مرغ خوشخوانم وگر در حلقه زاغان نشینم کی توانم لحظه ای در نغمه مستانه باشم 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ من استغفار کردم از نگاه تو، نمی دانم اجابت می شود این توبه کردن های بااکراه؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ همچو صبحم یک نفس باقیست با دیدار تو چهره بنما دلبرا تا جان برافشانم چو شمع 1 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ عزیزا کاسه ی چشمم سرایت میان هر دو چشمم جای پایت 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ تیری که زدی بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه اندیشه کند رای صوابت 4 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم احساس سوختن به تماشا نمی شود 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ رواق منظر چشم من آشیانه ی توست کرم نما و فرودآ که خانه خانه ی توست 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ تویی که بر سر خوبان کشوری چون تاج سزد اگر همه ی دلبران دهندت باج 4 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ جهانجوی چون نامهٔ شاه خواند ازان جایگه تیز لشکر براند 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده