yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ دل دیوانه به زنجیر نمی آید باز حلقه ای از خم آن طره طرار بیار 1 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ رفتم ، که در سیاهی یک گور بی نشان فارغ شوم زکشمکش و جنگ زندگی 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ یا رب این آتش که در جان من است سرد کن زان سان که کردی بر خلیل... 1 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ لـبِ چـون غـنـچـه ی گـل، بازکن و فاش بگو سـرّ آن نـقطه که کار من و دل مشکل کرد 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی 3 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ یاد بگذشته به دل ماند و دریغ نیست یاری که مرا یاد کند 2 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ دوش دیدم که ملائک در می خانه زدند گل ادم بسرشتندو به پیمانه زدند 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ دیر زمانیست نخوابیده ام با دل بیدار تو را دیده ام... 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ می گیریزی زمن و در طلبت بازهم کوشش باطل دارم.... 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ من با رخ چون خزان زردم بی تو تو با رخ چون بهار چونی بی من 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ نی قصه ی آن شمع چگل بتوان گفت نی حال دل سوخته دل بتوان گفت غم در دل تنگ من از آن است که نیست یک دوست که با او غم دل بتوان گفت.... "حافظ" 1 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ تا برآيد عطر مستي از دل جام نشاط در گلاب شادماني شربت غم داشتن 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ نمی دانم چه تاثیریست در عشق که بیمارش به صحت نیست مایل لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ لبخند تو را چند صباحیست ندیدم یک بار دگر خانه ات آباد،بگو سیـب 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ بگذاشتي ام غم تو نگذاشت مرا حقا كه غمت از تو وفادارتر است... 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ تا دم از شام سر زلف تو هر جا نزنند با صبا گفت و شنیدم سحری نیست که نیست 1 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ تنها خطای زندگی ام عشق بود و بس رو کن به من تنها اشتباه زندگی ام لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ من از بیگانگان هرگز ننالم که هرچه کرد با من آشنا کرد 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ در وصف چشمهای تو شعری نگفته ام زیبا! چگونه زیره به کرمان بیاورم؟ 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده