ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ در دل هوسی هست دریغا نفسی نیست ما را نفسی نیست كه در دل هوسی نیست..... 2 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ تابو که یابم اگهی.از سایه سرو سهی *********** گلبانگ عشق از هر طرف برخوش خرامی میزنم 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ ندانستم چو نیکو قدر ایام جوانی را دلم خون می شود چون بشنوم نام جوانی را 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ از دوست به یادگار دردی دارم کان درد به هزار درمان ندهم ... 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ مرا روز ازل کاری بجز رندی نفرمودند هر آن قسمت که آن جا رفت از آن افزون نخواهد شد 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز چه توان کرد که سعی من و دل باطل بود... 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ دوست آن است که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ یک قصه بیش نیست غم عشق و این عجب کز هر زبان که می شنوم نامکرر است ... 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ تاریک کوچههای مرا آفتاب کن با داغهای تازه، دلم را مجاب کن 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ ناخدايي شده ام خسته که بعد از طوفان تا دم مرگ دعا خوانده و پارو زده است 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ تو با من باش و بگذار عالمی از من جدا گردد چو یکدم با تو بنشینم دل از هر غم رها گردد... 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ درد بی عشقی ز جانم برده طاقت ور نه من داشتم آرام تا آرام جانی داشتم 1 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی نروم جز به همان ره که تو ام راه نمایی 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ يارا بهشت صحبت ياران همدمست.... ديدار يار نامتناسب جهنمست 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ تکیه کردم بر وفای او غلط کردم غلط باختم جان در هوای او غلط کردم غلط ... 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ مبادا به کس کینه ورزد دلت ملرزان دلی تا نلرزد دلت 1 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ :icon_pf (34): وادی عشق تو را بی سر و پا باید رفت زین سبب جمله ی عشاق تو بی پا و سرند 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ دام تزویر که گستردیم بهر صید خلق کرد ما را پایبند و خود شدیم آخر شکار... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده