bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم لطف آنچه تو فرمایی، حکم آنچه تو اندیشی 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ یوسف گمگشده باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ رفت از بر من آنکه مرا مونس جان بود دیگر به چه امید در این شهر توان بود 3 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ درآن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ میرسد روزی که شرط عاشقی دلدادگی است آن زمان ، هردل فقط یکبار عاشق می شود 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ در این دنیا کسی بی غم نباشد اگر باشد بنی آدم نباشد 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ درختی کز جوانی کوژ برخاست چو خشک و پیر گردد کی شود راست؟ 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ تا چند عمر در هوس و آرزو رود ای کاش این نفس که برآمد فرو رود 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ درد بی عشقی ز جانم برده طاقت ورنه من داشتم آرام ، تا آرام جانی داشتم... 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ من بد کنم و تو بد مکافات دهی پس فرق میان من و تو چیست بگو 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ وقت است که بنشینی و گیسو بگشایی تا با تو بگویم غم شبهای جدایی... 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ یک خاطره ی دور فراموش شده گاهی همه چیز را بهم می ریزد 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ دانی که چرا راز نهان با تو نگویم طوطی صفتی طاقت اسرار نداری... 1 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ یعقوب گریه کرد و به یوسف رسید آه من گریه می کنم به تو اما نمی رسم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ مرهم نمی نهی به جراحت نمک مپاش نوشم نمی دهی به دلم نیشتر مزن 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ نفس باد صبا مشک فشان هم بشود باز بوی خوش تو رونق عطاری هاست 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ ترا با غیر می بینم , صدایم در نمی آید دلم می سوزد و کاری زدستم بر نمی آید 4 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ درختی کز جوانی کوژ برخاست چو خشک و پیر گردد کی شود راست ؟ 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ تو ای تنها تر از تنها به دنبال تو می گردم توای پیدا و ناپیدا به دنبال تو می گردم 3 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ مانده ام در کوچه ها ی بی کسی سنگ قبرم رانمیسازد کسی سوختم خاکسترم را باد برد بهترین یارم مرا از یاد برد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده