bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ من آن موجم که آرامش ندارم به آسانی سر سازش ندارم 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ من آن مرغم که افکنده به دام صد بلا خود را به یک پرواز بی هنگام کردم مبتلا خود را نه دستی داشتم بر سر نه پای داشتم در گل به دست خویشتن کردم اینچنین بی دست پا خود را 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ آن یار کزو خانه ما جای پری بود سر تا قدمش چون پری از عیب بری بود 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ آن یار کزو خانه ما جای پری بودسر تا قدمش چون پری از عیب بری بود درياب كه از روح جدا خواهي رفت در پرده اسرار فنا خواهي رفت مي نوش نداني ز كجا آمده اي خوش باش نداني به كجا خواهي رفت ((خيام)) 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ درياب كه از روح جدا خواهي رفت در پرده اسرار فنا خواهي رفت مي نوش نداني ز كجا آمده اي خوش باش نداني به كجا خواهي رفت ((خيام)) تیرگی بیرون نرفت از دل به علم ظاهری-------- خانه را روشن نمیسازد چراغ پشت پا صائب تبریزی 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ تیرگی بیرون نرفت از دل به علم ظاهری-------- خانه را روشن نمیسازد چراغ پشت پا صائب تبریزی آنكه رخسار تُرا رنگ گل و نسرين داد صبر و آرام تواند به من مسكين داد (حافظ) 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ آنكه رخسار تُرا رنگ گل و نسرين داد صبر و آرام تواند به من مسكين داد (حافظ) دست طمع چو پیش کسان میکنی دراز پل بسته ای که بگذری از آبروی خویش صائب لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ شهره شهر مشو تا ننهم سر در کوه شور شیرین منما تا نکنی فرهادم لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ ماهی که شد به طلعتش افروخته زمین... شاهی که شد به همتش افراخته زمین... (حافظ) 1 لینک به دیدگاه
mahya mir 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ ماهی که شد به طلعتش افروخته زمین...شاهی که شد به همتش افراخته زمین... (حافظ) نیست در عالم ز هجران تلخ تر هر چه خواهی کن ٰولیکن آن مکن 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ نیست در عالم ز هجران تلخ ترهر چه خواهی کن ٰولیکن آن مکن نوای چنگ بدانسان زند صلاح صبوح... که ژیر صومعه راه در مغان گیرد... حافظ 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ درد عشقی کشیده ام که مپرس زهر هجری کشیده ام که مپرس گشته ام در جهان و آخر کار دلبری برگزیده ام که مپرس 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ سپیده دم که صبا بوی لطف جان گیرد... چمن ز لفط هوا نکته بر جنان گیرد... لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ سپیده دم که صبا بوی لطف جان گیرد...چمن ز لفط هوا نکته بر جنان گیرد... دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند... گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند... گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند... دادگرا تو را فلک جرعه کش پیاله باد.. دشمن دل سیاه تو غرقه به خون چو لاله باد... 1 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ ترسم که اشک در غم ما پرده در شودوین راز سر به مهر به عالم سمر شود د... دل داده بسي باشد چون من چه كسي باشد دل داده و دل بسته ديوانه و دل خسته 1 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ دلبري كه همه وقت دل از ما ميربود عاقبت به دلبري چون من گرفتار شدي 1 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ دسته بيلي چون چماق بر سرت ميزنم اگر روي از پيش من و روي سپاس نزني 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ یار مردان خدا باش که در کشتی نوح هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را... لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ آب زنید راه را هین که نگار میرسد مژده دهید باغ را بوی بهار میرسد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده