mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ یکی دان و یکی بین و یکی گوی یکی خواه و یکی خوان و یکی جوی ز هر ذره بدو رویی و راهیست بر اثبات وجود او گواهیست بود نقش دل هر هوشمندی که باید نقشها را نقشبندی به لوحی گر هزاران حرف پیداست نیاید بیقلمزن یک الف راست لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ تو در چشم من همچو موجی خروشنده و سرکش و ناشکیبا که هر لحظه ات می کشاند به سویی نسیم هزار آرزوی فریبا لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ آن عاشق دیوانه که مستی را ساخت پیمانه و جام و می پرستی را ساخت بی شک قدحی باده بنوشید و از آن ... سرمست شد این جهان هستی را ساخت لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ --- تو نوشین لب میان جمع خاموشی ولی چشمم ز هر موج نگاه دلکشت پیغام می گیرد لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ در کلبـــه مــا سفره ارباب و فقیرانــــه جــــدا نیست در حلقه ما جنگ و نزاعی به سر شاه و گدا نیست ما مطرب عشقیم در کعبه ما جنگ رسیدن به خدا نیست لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ تکيه بر عهد تو کرديم و نمی دانستيم کانچه نزد تو حقير است همان ميثاق است لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ تـو را اینجـا بـه صدهـا رنگ مـی جوینـد تــو را بـا حیلــه و نیــرنـگ مـی جـوینــد تـو را با نیـزه هــا در جنگ مــی جوینـد تــو را اینجا بـه گرد سنگ مـی جـوینــد لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ در اينجا خون مردم خفته در خون نيست در اينجـــا چهــره آزادگــــــي گـــم نيست در اينجا تخت شاهي دوش مردم نيست به نام عشق میخوانم من امشب گوشه میخانه می مانم لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ تا خانه ی ماه می روی با من باش برعکس که راه می روی با من باش یادت نرود که شب چراغت هستم از چاله به چاه می روی با من باش لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ شب که در بستم و مست از می نابش کردم ماه اگر حلقه به در کوفت جوابش کردم لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ مهربان آمدی ای عشق به مهمانی من پر شد از بوی خوشت خلوت روحانی من لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ نکنــــد عشق در بــرابــر عقـــل ...دست از پـــــا درازتــــــر بـــاشد نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد ...داستــــان داستـــــان زر بــاشد زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ... نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد ...از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد همچو سرو ايستادن در اين باد ...نکنـــد پـاسخش تبــــــر بـــاشد مرتضی کیوان لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ دلم از اینهمه بد میگیرد و چه خوب آدمی میمیرد لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ دریاب اگر اهل دلی پیشتر از صبح...چون غنچه نشکفته نسیم سحری را لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ رود از دیده چو با یاد منش اشک ندامت لاله از خاکم و از کالبدم ناله برآید لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ دلا غافل زسبحانی چه حاصل...مطیع نفس و شیطانی چه حاصل...بود قدر تو افزون از ملائک...تو قدر خود نمی دانی چه حاصل لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ لبت را چون لبــــان فرخی دوزند تو را در آتش اندیشه ات سوزند هــــــــزاران فتنـــــــه انگیـــــــزند تــــو را بـــر سر در میخانه آویزند لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ در شب تاریک هجران ره نمی دانم باز روی منظورم که هم شمع است و هم مهتاب کو؟ لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ وای به حال من دیوانه که افسار دلم بسته به گیسوی توست تـــا بنشینی به بـــرم ، ای صنم والــه و شوریـده سرم ، ای صنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده