afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا تو مراد من دهي كشته مرا فراق تو تا تو به داد من رسي من به خدا رسيده ام 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من اینک دم دوستی میزنم گر او دوست دارد و گر دشمنم. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ميرسد روزي كه بي من روزها را سر كني ميرسد روزي كه مرگ يار را باور كني 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یا رب این قافله را لطف ازل بدرقه ران که از او خصم به دام آمد و معشوقه به کام. 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مرا كيفيت چشم تو كافيست رياضت كش به بادامي بسازد... 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ درد دل پیش که گویم غم دل با که خورم روم آنجا که مرام محرم اسرار آنجاست. 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو اي شكوهمند من، شكوه دلپسند من تو آن ستاره بوده اي، كه مهر آسمان شدي 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یک نگاه لطف از چشم تو ما را می رسد گو کسی کاین نتواند که بیند کور باش. 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شاه باشی یا گدا از دست ساقی فلک باید این تک جرعه ی جام اجل نوشید و رفت 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ترک ما کردی برو هم صحبت اغیار باش..... :ws44: یار ما چون نیستی با هر که خواهی یار باش...... :4564::4564: 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شیراز پر غوغا شده ست از فتنه ی چشم ِخوشت ترسم که آشوب ِخوشت،بر هم زند شیراز را 2 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آواز عاشقانه ما در گلو شکست حق با سکوت بود ، صدا در گلو شکست 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تهی بود نسیمی سیاهی بود و ستاره ای هستی بود و زمزمه ای لب بود و نیایشیمن بود و تویینماز و محرابی.. 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یا بخت من طریق مروت فرو گذاشت یا او به شاهراه طریقت گذر نکرد 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دارم من از فراقش در دیده صد علامت لیست دموع و عینی من هجرک القیامه 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر روز دلم به زیر باری دگر است در دیدهٔ من ز هجر خاری دگر است من جهد همیکنم قضا میگوید بیرون ز کفایت تو کاری دگراست 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا گنج غمت در دل ویرانه مقیم است همواره مرا کوی خرابات مقام است 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا که بودیم نبودیم کسی کشت مارا غم بی هم نفسی تا که رفتیم همگی یار شدند خفته ایم و همه بیدار شدند قدر آئینه بدانیم که هست نه در آن لحظه که افتاد و شکست 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا تو به خاطر منی،کس نگذشت بر دلم غیر تو کیست در جهان تا ز تو مهر بگسلم 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مشنو ای دوست که غیر از تو مرا یاری هست یا شب روز به جز فکر توام کاری هست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده