marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ناکرده گنه در این جهان کیست بگو وان کس که گنه نکرده چون زیست بگو؟ 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر می کنند 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دلم جز مهر مهرویان طریقی بر نمی گیرد ز هر در می دهم پندش ولیکن در نمی گیرد 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دل بی تو به صد هزار زاریست جان در کف صد هزار خواریست. در عشق تو ز اشک دیده دل را الحق ز هزار گونه یاریست. 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد دگران روند آید و تو همچنان که هستی 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یار بیگانه مشو تا نبری از خویشم غم اغیار مخور تا نکنی ناشادم 4 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من ندارم سر يأس زير بی حوصلگی هایِ شب ، از دورادور ضرب آهستهء پاهای كسی می آيد ... 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ درخت دوستی بن بشان که کام دل به بار آرد نهال دشمنی برکن که رنج بیشمار آرد (دوستان خوهشا توی مشاعره شعر نو ننویسن) 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دلش در تنگنای سینه خسته به لب جان در خبر گیری نشسته 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ همه شب دراین امیدم که ببینم از تو رویی چه ضرر تورا که من هم برسم به آرزویی 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یک بار گر از خویش برانی دل من را بهتر که دودل باشم و هر بار بمیرم 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مشکل خویش برپیر مغان بردم دوش کاو به تایید نظر حل معما می کرد 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دلا این عالم فانی به یک ارزن نمی ارزد به دنیا آمدن بر زحمت رفتن نمی ارزد 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دوستی با مردم دانا نکوست دشمن دانا به از نادان دوست 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ توکز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی. 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یارب این بچه ترکان چه دلیر است به خون که به تیر مژه هر لحظه شکاری گیرند 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ در همه مملکت مرا جانیست هر زمان پایبند جانانیست. در کنارم به جای دمسازی تا سحرگه ز دیده طوفانیست. 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا مگر همچو صبا باز به کوی تو رسم حاصلم دوش به جز ناله ی شبگیر نبود 4 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ در وفای عشق تو مشهور خوبانم چو شمع شب نشین کوی سربازان و رندانم چوشمع 4 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۸۹ عیب شیرین دهنان نیست که خون می ریزند عیب صاحبنظرانست که دل می بندند 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده