armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شعر سارا آخرینش بود.با " ت " تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست راهرو گر صد هنر دارد،توکل بایدش 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بابا من شعر رو گفتم ...... برید پست هاتون رو ویرایش کنید ....... اونا اسپم محسوب میشه بدویین شعر بزارین تو پستاتون تا مرتب بشه 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شعر سارا آخرینش بود.با " ت "تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست راهرو گر صد هنر دارد،توکل بایدش شبی تاریک وبیم موج و گردابی چنین حایل کجا دانند حال ما سبک باران ساحل ها 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ الا ای باد شبگیری،بگوی آن ماه مجلس را تو آزادی و خلقی در غم رویت گرفتاران 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نازپروده تنعم نبرد راه به دوست عاشقی شیوه ی رندان بلاکش باشد 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ در این سرای بی کسی کسی به در نمی زند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ در سنبلش آویختم از روی نیاز گفتم من سودازده را کار بساز گفتا که لبم بگیر و زلفم بگذار در عیش خوشآویز نه در عمر دراز 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ زهوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 2 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ در کوی نیکنامان ما را گذر ندادند گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آسايش دو گيتي تفسير اين دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا :w42: 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اگر بر جای من غیری گزیند دوست،حاکم اوست حرامم باد اگر من جان به جای دوست بگزینم 5 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من و آوای گرمت را شُنودن بدین آوا غم دل را زُدودن 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نوبهار است در آن کوش که خوش دل باشی که بسی گل بدمد باز و تو در گل باشی 5 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم در میان لاله و گل آشیانی داشتم 5 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مدعی خواست که آید به تماشاگه راز دست غیب آمد و بر سینه ی نامحرم زد 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دگری جز تو مرا این همه آزار نکرد آنچه کردی تو به من هیچ ستمکار نکرد 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دی می شد و گفتم صنما عهد به جای آر گفتا غلطی خواجه در این عهد وفا نیست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده