Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ وه که گر بر سر کوی تو شبی روز کنم غلغل اینر ملکوت افتد ز آه سحرم 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ ما زیاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه می پنداشتیم 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ ما را تو بخاطری همه روز یک روز تو نیز یاد ما کن 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ نيست بر لوح دلم جز الف قامت دوست چه كنم حرف دگر ياد نداد استادم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ ما ترک جان از اول این کار گفته ایم آن را که جان عزیز بود بر حذر بود 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ در آن دریا به غوّاصی در آییم وز آن شادی به رقّاصی در آییم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ من همان به كه از او نيك نگه دارم دل كه بد و نيك نديده ست و ندارد نگهش 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ شاهدان در جلوه و من شرمسار كيسه ام بار عشق و مفلسى صعب است ، مى بايد كشيد 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ تا كي كني به عادت در صومعه عبادت كفر است زهد و طاعت تا نگذري ز ميقات 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی،خیلی مشاعره گرمی شده ممنون ازsetare ariae,sam arch,AFARIN عزیز تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده بی آنکه وعده باشه در انتظار بوده 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ هر نقش را كه ديدي جنسش ز لامكان است گر نقش رفت غم نيست اصلش چو جاودان است 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ تو را باغیر می بینم صدایم در نمی آید دلم میسوزد و کاری ز دستم برنمی آید 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ در كمينگاه نظر با دل خويشم جنگست ز ابرو و غمزه ء او تيرو كمانى به من آر 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ رندی آموز و کرم کن که نه چندان هنر ست حیوانی که ننوشد می و انسان نشود... 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ دلا بسوز که سوز تو کارها بکند نیاز نیم شبی رفع صد بلا بکند 4 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ دست از طرب ندارم تا کام من برآید یا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ دلكه آشفته روی تو نباشد دل نیست آنكهدیوانه خال تو نشد عاقل نیست 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده بی آنکه وعده باشد در انتظار بوده 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم،که تو در دلم نشستی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده