AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ در دشت جنون من جبريل زبون صيدي يزدان به كمند آور اي همت مردانه 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ هزار دشمنی افتد به قول بدگویان میان عاشق و معشوق دوستی برجاست 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ يا رب كجاست محرم رازى كه يك زمان دل شرح آن دهد كه چه گفت و چها شنيد 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ دور است سر آب از این بادیه هشدار تا غول بیابان نفریبد به سرابت 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ تو كيستي كه من اينگونه بي تو بيتابم شب از هجوم خيالت نمي برد خوابم 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ مقام امن و می بیغش و رفیق شفیق گرت مدام میسر شود زهی توفیق 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ قطره ها دریاست از آیین وصل ذره ها صحراست از آیین وصل (اقبال لاهوری) 3 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ لب فرو بسته ام از ناله و فرياد ولي دل ماتمزده در سينه من نوحه گر است 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه عشق هر دم از نو غمي آمد به مباركبادم 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ تا کجا خود را شماری ماء و طین از گل خود شعله طور آفرین 2 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ ناصحم گويد صبوري پيشه كن در عشق دوست كز صبوري به شود درد تو اما كي شود؟ لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ نفس تنگ است و این را سینه داند غمم را عاشق دیرینه داند 1 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ دمي نشستي و رفتي ولي به محفل ما هنوز بوي گل و عطر ياسمن باقي ست.. 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ تابو که یابم آگهی از سایه ی سرو سهی گلبانگ عشق از هر طرف بر خوشخرامی میزنم 4 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ ما را دلي بود كه ز دنياي ديگر است ماييم جاي ديگر و او جاي ديگر است... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ تو مگر بر لب آبی به هوس بنشینی ورنه هر فتنه که بینی همه از خود بینی 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ يار ما چون گيرد آغاز سماع قدسيان بر عرش دست افشان كنند 3 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ دردم از یار هست و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ مزرع سبز فلك ديدم و داس مه نو يادم از كشته خويش آمد و هنگام درو 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده