real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ روز رفت و قصهام کوته نشد ای شب و روز از حدیثش شرمسار 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ رند عالم سوز را با مصلحت بینی چه کار کار ملکست آنکه تدبیر و تامل بایدش 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ شمع سوزان توام اینگونه خاموشم مکن ازکنارم میروی اما فراموشم مکن 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ نصیحتی کنمت یاد گیر و در عمل آر که این حدیث از پیر طریقتم یاد است 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ تو دست به خون ریختنم رنجه مدار هجران تو این مهم به جان باز گرفت 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ تنور لاله چنان برفروخت باد بهار که غنچه غرق عرق گشت و گل بجوش آمد 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ در وفای عشق تو مشهور خوبانم چو شمع شب نشین کوی سربازان و رندانم چو شمع 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که به ما سوا فکندی همه سایه ی هما را 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ از آن، زمانه بما ایستادگی آموخت که تا ز پای نیفتیم، تا که پا و سریست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ تابو که یابم آگهی از خلوت سرو سهی گلبانگ عشق از هر طرف بر خوشخرامی میزنم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ منظور و مقصدی نشناسد بجز جفا من با یکی نظاره، جهان را شناختم 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ مردم دیده ز لطف خود او در خود او عکس خود دید و گمان کرد که مشکین خالیست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ ترا پرواز بس زودست و دشوار ز نو کاران که خواهد کار بسیار 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ راه دل عشاق زد آن چشم خماری پیداست ازین شیوه که مستست شرابت 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ تا خیمهی وجود من افراشت بخت گفت کاز بهر واژگون شدنش برفراختم 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ من گدا هوس سرو قامتی دارم که دست در کمرش جز به سیم و زر نرود 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ در چهرهام ببین چه خوشیهاست و تابهاست افتاده و زبون شدم از اوفتادنی 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ یارب آن نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ شراب تلخ میخواهم که مرد افکن بود زورش که تا یک دم بیاسایم ز دنیا و شر وشورش 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ شب است و ياد تو مرا پر از ترانه ميكند چه كرده اي كه دل چنين تو را بهانه ميكند 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده