sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ دريا و كوه در ره و من خسته و ضعيف اى خضر پى خجسته مدد كن به همتم لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من از روویدن خار سر دیوار دانستم که ناکس،کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ از جان طمع بريدن آسان بود و ليكن از دوستان جانى مشكل توان بريدن 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نباشد همي نيك و بد پايدار همان به كه نيكي بود يادگار 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ راه تسلیم رو که عالم حکم دام مرغان و مرغ بریان است 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تو کردهای دل من خون و تا ز غصه کنی دوباره خون به دلم پرسیم دلت چون است 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تنم در بند هجر تو اسیر است دلم در دست عشق تو زبون است 3 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تا که بودیم نبودیم کسی کشت مارا غم بی همنفسی. 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ یکی ابر بست از بر گرد سم بر آمد خروشیدن گاو دم 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفت / مست گفت ای دوست این پیراهن است، افسار نیست 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تو و طوبی و ما و قامت یار فکر هرکس به قدر همت اوست... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تشويق وقت پيرمغان مى دهند باز اين سالكان نگر كه چه با پير مى كنند 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ در ما نمانده زانهمه شادی نشانه یی ماییم و دلشکستگی ی ِجاودانه یی خاموش مانده معبد متروک سینه ام دراو نه آتشی، نه ز گرمی نشانه یی... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ يارب اين بچه ء تركان چه دليرند به خون كه به تير مژه هر لحظه شكارى گيرند 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ دیده آن گونه فروبسته بماند که اگر صد چمن لاله دمد، نیم تماشا نکند لیک امروز که سرمست می زندگیم دلم از عشق نیاساید و پروا نکند... 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ درياى اخضر فلك و كشتى هلال هستند غرق نعمت حاجى قوام ما 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ آی آدمها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید یک نفر در آب دارد می سپارد جان 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اى باد اگر به گلشن احباب بگذرى زنهار عرضه ده بر جانان پيام ما 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اگر به سویت اینچنین دویده ام به عشق عاشم نه بر وصال تو به ظلمت شبان بی فروغ من خیال عشق خوشتر از خیال تو 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ وصالِ او ز عمرِ جاودان به...خداوندا مرا آن ده که آن به 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده