captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دلش زان زده فال پر آتش است همه زندگانی بر او ناخوش است 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ تو نیز باده به چنگ آر و راه صحرا گیر که مرغ نغمه سرا ساز خوش نوا آورد... 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دل از داوری ها بپرداختند به آیین یکی جشن نو ساختند لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد / جز غم که هزار آفرین بر غم باد 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ در گنجهای کهن کرد باز گشاد انکه چند گه بود راز 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ زیرکی را گفتم این احوال بین،خندید و گفت صعب روزی بوالعجب کاری،پریشان عالمی 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ یکایک ز ایران سر اندر کشید پژوهید و هر گونه گفت و شنید 4 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دوست سلطان و دل ولایت اوست خرم آن دل که در حمایت اوست 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ تو شمع انجمنى يك زبان و يكدل شو خيال و كوشش پروانه بين و خندان باش 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ شب مست یار بودم و در های های او / حیران آن جمال خوش و شیوهای او :shad: 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ وضع دوران بنگر ساغر عشرت بر گير كه به هر حالتى اينست بهين اوضاع 1 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ عشق او باز اندر آوردم به بند / کوشش بسیار نامد سودمند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دريغ مدت عمرم كه بر اميد وصال به سر رسيد و نيامد به سر زمان فراق 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ . قدر مجموعه گل مرغ سحر داند و بس که نه هر کو ورقی خواند معانی دانست حافظ 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ تو را با من اکنون بدین گفتگوی بباید برون اندر آورد روی 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ یار آمده بود بر سرِ مهر...... بی مهریِ روزگار نگذاشت 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ تا درخت دوستی برگی دهد حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ می روم شاید کمی حال شما بهتر شود میگذارم با خیالت روزگارم سر شود... 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دست از طلب ندارم تا کام من براآید / یا تن رسد به جانا(ن) یا جان زتن برآید 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ در تاب تو به چند توان سوخت همچو عود مى ده كه عمر در سر سوداى خام رفت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده