moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ یاد دارم که شبی خاطرت آمد به سراغم وه چه شیرین شبی بود تو بودی به کنارم 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ من از طرح نگاه تو امید مبهمی دارم نگاهت را مگیر از من که با ان عالمی دارم لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ مرده بدم زنده شدم گریه بدم خنده شدم / دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس،کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها 6 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ ای دل اگر عاشقی در پی دلدار باش / بر در دل روز و شب منتظر یار باش 6 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ شراب تلخ می خواهم که مرد افکن بود زورش که تا یک دم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش... 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ شكر شكن شوند همه طوطيان هند زين قند پارسى كه به بنگاله مى رود 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ در مکتب حقایق پیش ادیب عشق هان ای پسر بکوش که روزی پدر شوی 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ در مکتب حقایق پیش ادیب عشقهان ای پسر بکوش که روزی پدر شوی یکی بود از ایشان کیانوش نام دگر نام پرمایه شادکام 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ من نمیگویم سمندر باش یا پروانه باش گر به فکر سوختن افتاده ای مردانه باش 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ شده انجمن بر سرش بخردان ستاره شناسان و هم موبدان 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ نصیحتی کنمت یاد گیر و در عمل آر که این حدیث ز پیر طریقتم یاد است 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ نصیحتی کنمت یاد گیر و در عمل آرکه این حدیث ز پیر طریقتم یاد است تو را بود باید نگهبان او پدر وار لرزنده بر جان او 1 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ تو را بود باید نگهبان اوپدر وار لرزنده بر جان او وقت سحر است خیز ای طرفه پسر پر بادهٔ لعل کن بلورین ساغر کاین یکدم عاریت در این کنج فنا بسیار بجویی و نیابی دیگر خیام 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ ره داور پاک بنمودشان ز آلودگی پس بپالودشان 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ دوش مى گفت كه فردا بدهم كام دلت سببى ساز خدايا كه پشيمان نشود 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ دلا تا کی درین زندان فریب این و آن بینی / یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ یاقوت جان فزایش از آب لطف زاده شمشاد خوش خرامش در ناز پروریده... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ هر كجا آن شاخ نرگس بشكفد گلرخانش ديده نرگسدان كنند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده