moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به نگاهی دل غمدیده ما شاد نکرد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ در مقامى كه به ياد لب او مى نوشند سفله آن مست كه باشد خبر از خويشتنش 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ شب وصل است و با دلبر مرا لب بر لب است امشب شبی کز روز خوشتر باشد آن شب امشب است امشب 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ به احتیاط گذر بر سواد دیدهٔ من چنان که گوشهٔ دامن به خون نیالایی 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ بباید بدین بود هم داستان که من ناشکیبم بدین داستان 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ با "ی"؟ نه مرد عشق تو بودم ازین طریق، که عقل درآمده است به سر، با وجود دانایی 5 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ با "ی"؟نه مرد عشق تو بودم ازین طریق، که عقل درآمده است به سر، با وجود دانایی [TABLE=width: 1044] [TR] [TD=align: left]یا رب ز کرم دری برویم بگشا [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]راهی که درو نجات باشد بنما [/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ از در درآمدی و من از خود بدر شدم / گویی از این جهان به جهان دگر شدم 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ مژهها و چشم یارم به نظر چنان نماید که میان سنبلستان چرد آهوی ختایی 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ مژهها و چشم یارم به نظر چنان نماید که میان سنبلستان چرد آهوی ختایی یکی محضر اکنون بباید نوشت که جز تخم نیکی سپهبد نکشت 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ ترا چون آرزوهایم همیشه دوست خواهم داشت به شرطی که مرا در آرزوی خویش مگذاری 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ یا رب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ شهره ی شهر مشو تا ننهم سر در کوه / شور شیرین منما تا نکنی فرهادم 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران 6 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ نه در آيينهء فهم است؛ نه در شيشهء وهم عاقلان آينه خوانندش و مستان آهش به من از آتش او در شب پروانه شدن نرسيده است به جز دلهرهء جانكاهش 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ شعر حافظ در زمان آدم اندر باغ خلد دفتر نسرین و گل را زینت اوراق بود 6 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ دوران همی نویسد بر عارضش خطی خوش یا رب نوشته بد از یار ما بگـــــــــــــــــــــردان 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ دوران همی نویسد بر عارضش خطی خوش یا رب نوشته بد از یار ما بگـــــــــــــــــــــردان نگوید سخن جز همه راستی نخواهد بداد اندرون کاستی 5 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ . یک شب آتش در نیستانی فتاد سوخت چون اشکی که برجانی فتاد مجذوب علیشاه 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ دستی که گاه خنده بآن خال می بری ای شوخ سنگدل دلم از حال می بری 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده