sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ ياد باد آن كو به قصد خون ما زلف را بشكست و پيمان نيز هم 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ در سرم عشق تو سودایی خوش است در دلم شوقت تمنایی خوش است ناله و فریاد من هر نیمشب بر در وصلت تقاضایی خوش است 2 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ در سرم عشق تو سودایی خوش استدر دلم شوقت تمنایی خوش است ناله و فریاد من هر نیمشب بر در وصلت تقاضایی خوش است تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ تا کی به تمنای وصال تو یگانهاشکم شود از هر مژه چون سیل روانه هر چند زار و خسته دل و ناتوان شدم هر گه که یاد روی تو کردم جوان شدم 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ من نه آنم که ز جور تو بنالم حاشا بنده ی معتقد و چاکر دولتخواهم... 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ من نه آنم که ز جور تو بنالم حاشابنده ی معتقد و چاکر دولتخواهم... . من مست و تو دیوانه ما را که برد خانه صد بارتو را گفتم کم خور دو سه پیمانه در شهر یکی کس را هشیار نمیبینم هر یک بتر از دیگر شوریده و دیوانه مولوی 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ هزار دشمنم ار می کنند قصد هلاک گرم تو دوستی از دشمنان ندارم باک... 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ هزار دشمنم ار می کنند قصد هلاکگرم تو دوستی از دشمنان ندارم باک... کم گوی و گزیده گوی چون در تا ز اندک تو جهان شود پر 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ روز نخست چون دم رندی زدیم و عشق شرط آن بود که جز ره آن شیوه نسپریم... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ مژدگانى بده اى دل كه دگر مطرب عشق راه مستانه زد و چاره ء مخمورى كرد 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ در بیابان فنا گم شدن آخر تا کی ره بپرسیم مگر پی به مهمات بریم... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ مى خواست گل كه دم زند از رنگ و بوى دوست از غيرت صبا نفسش در دهان گرفت 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ تا فضل و عقل بینی بی معرفت نشینی یک نکته ات بگویم خود را مبین که رستی... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ ياد باد آن كه ز ما وقت سفر ياد نكرد به وداعى دل غمديده ء ما شاد نكرد 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ دانی که چنگ و عود چه تقریر می کنند پنهان خورید باده که تعزیر می کنند... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ دولت پير مغان باد كه باقى سهلست ديگر گو برو و نام من از ياد ببر 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ رازِ دل با آب گفتم تا نگوید با کسی عاقبت وردِ زبانِ ماهیِ دریا شدم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ محمل جانان ببوس آنگه به زارى عرضه دار كز فراقت سوختم اى مهربان فريادرس 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ سيه چشمي به کار عشق استاد به من درس محبت ياد ميداد مرا از ياد برد آخر ولي من به جز او عالمي را بردم از ياد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده