*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ در منی و این همه ز من جدا با منی و دیده ات به سوی غیر بهر من نمانده راه گفتگو تو نشسته گرم کفتگوی غیر 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ رخسار تو شمع کایناتست وز قند تو شور در نباتست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ تا معطر كنم از لطف نسيم تو مشام شمه اى از نفحات نفس يار بيار 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ راه دل عشاق زد ان چشم خماری پیداست ازین شیوه که مستست شرابت 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ ترك گدائى مكن كه گنج بيابى از نظر رهروى كه در گذر آيد 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ دلی که عاشق و صابر بود مگر سنگست ز عشق تا به صبوری هزار فرسنگست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ ترا که گفت که با ما وفا نشاید کرد دروغ گفت چه باشد چرا نشاید کرد 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ دیده از دیدار خوبان برگرفتن مشکلست هر که ما را این نصیحت میکند بیحاصلست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ ترا چنانكه توئى هر نظر كجا بيند به قدر دانش خود هر كسى كند ادراك 3 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ کار با جذبه ی عشق است عزیزان ور نه بوی پیراهن یوسف گره ای بر باد است 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ تا بدیدم لب شیرین تو دیگر زان روز بر زبانم سخن شهد و شکر مینرود 3 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ در این بازار گر سودیست به درویشی و خرسندیست خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد؟ دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد؟ 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ دنیا خوشست و مال عزیزست و تن شریف لیکن رفیق بر همه چیزی مقدمست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ تو نیز باده به چنگ ارو راه صحرا گیر که مرغ نغمه سرا ساز خوش نوا اورد 2 لینک به دیدگاه
raha_89 276 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ در دلی آتش جاویدی را دیدمت وای چه دیداری وای این چه دیدار دلازاری بود بی گمان برده ای از یاد آن عهد که مرا با تو سر و کاری بود 2 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ در دلی آتش جاویدی رادیدمت وای چه دیداری وای این چه دیدار دلازاری بود بی گمان برده ای از یاد آن عهد که مرا با تو سر و کاری بود [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]دید چو در دست تو افزار را [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]چرخ بدانست که کار تو چیست [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ دیروز به یاد تو و ان عشق دل انگیز بر پیکر خود پیرهن سبز نمودم در اینه بر صورت خود خیره شدم باز بند از سر گیسویم اهسته گشودم 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 100%][TR] [TD=align: left]دید چو در دست تو افزار را [/TD] [TD][/TD] [TD=align: right]چرخ بدانست که کار تو چیست [/TD] [/TR] [/TABLE] تو که اهسته میخوانی قنوت گریه هایت را میان ربنای سبز دستانت دعایم کن که محتاج دعایم من 2 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ تو که اهسته میخوانی قنوت گریه هایت رامیان ربنای سبز دستانت دعایم کن که محتاج دعایم من [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]ندید خلق و نبیند ز شادی آثاری [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]به غیر خدمت ما که مشارق شادیست [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده