*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ من از طرح نگاه تو امید مبهمی دارم نگاهت را مگیر از من که با ان عالمی دارم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ من به گوش خود از دهانش دوش سخنانى شنيده ام كه مپرس 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ سینه ی سرد زمین و لکه های گور هر سلامی سایه ی تاریک بدرودی دستهای خالی و در اسمانی دور زردی خورشید بیمار تب الودی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ يارب چه غمزه كرد صراحى كه خون خم با نعره هاى غلغلش اندر گلو ببست 4 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ای که از کوچه معشوقه ما میگذری بر حذر باش که سر میشکند دیوارش 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ای که از کوچه معشوقه ما میگذریبر حذر باش که سر میشکند دیوارش دوست عزیز...با آخر حرف آخرین پست باید شعر بگین.... آخرین حرف ت بود.... باید با ت یک شعر رو بگین 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند ادمی 4 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف مگر اسباب بزرگی همه آماده کنی شرمنده خواستم پستم و پاک کنم اما هر چی تلاش کردم نفهمیدم چه جوری باید این کارو انجام بدم . آخه من همین امشب عضو شدم و هیچ آشنایی با این محیط ندارم 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ یارب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش 4 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ شبست و قایقم بشکسته و دریاست طوفانی ز هر موجی به گوشم میرسد بانگ پریشانی 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ شبست و قایقم بشکسته و دریاست طوفانی ز هر موجی به گوشم میرسد بانگ پریشانی یک شب آتش در نیستانی فتاد................سوخت چون اشکی که بر جانی فتاد 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ یک شب آتش در نیستانی فتاد................سوخت چون اشکی که بر جانی فتاد . در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی خرقه جایی گرو باده و دفتر جایی حافظ 2 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ . در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی خرقه جایی گرو باده و دفتر جایی حافظ یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتیم..................در میان لاله و گل آشیانی داشتیم 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ من و باد صبا مسكين دو سرگردان بيحاصل من از افسون چشمت مست و او از بوي گيسويت 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ تنها تو اگهی و تو میدانی اسرار ان خطای نخستین را تنها تو قادری که ببخشایی بر روح من صفای نخستین را 4 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ ای آنکه به تقریر و بیان دم زنی از عشق // ما با تو نداریم سخن، خیر و سلامت 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ تو ای نازنین میهن،ای خاک پاک/ز انوار حق چهره ات تابناک 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ كس ندانست كه منزلگه معشوق كجاست اين قدر هست كه بانگ جرسى مى آيد 3 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ دی پیر می فروش که ذکرش به خیر باد گفتا شراب نوش و غم دل ببر زیاد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده