sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ اى كه در كوچه ء معشوقه ما مى گذرى بر حذر باش كه سر مى شكند ديوارش 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ شاه نشين چشم من تكيه گه خيال توست جاي دعاست شاه من بي تو مباد جاي تو 2 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ اى كه در كوچه ء معشوقه ما مى گذرى بر حذر باش كه سر مى شكند ديوارش [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]شکار خویشتن سازد همه شیران عالم را[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]گر از صحرای چین آن آهوی مشکین شود پیدا[/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ شاه نشين چشم من تكيه گه خيال توستجاي دعاست شاه من بي تو مباد جاي تو [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left] وای بر حالت مرغی که در این دام نبود [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]حلقهی دام نجات است خم طرهی دوست [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ تاب من از تاب تو افزون تر است گرچه تو سرخي به نظر من سپيد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دل رميده ء ما را كه پيش مى گيرد خبر دهيد به مجنون خسته از زنجير 4 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دل رميده ء ما را كه پيش مى گيرد خبر دهيد به مجنون خسته از زنجير [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]راست میگویی که از جان میکنم [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]دوستی گویی نه از دل میکنی [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ياري اندر كس نميبينم ياران را چه شد دوستي كي آخر آمد دوستداران را چه شد 4 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ياري اندر كس نميبينم ياران را چه شد دوستي كي آخر آمد دوستداران را چه شد [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]در غم هجران خود گریان مکن [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]انوری را بیجنایت ای نگار [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ رسیدن گل و نرگس بخیر و خوبی باد بنفشه شاد و کش امد سمن صفا اورد 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ در اين خانه كه بر روي كسي بسته نشد چه توان گفت ملائك در ميخانه زدند 4 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ هر دو تا دال دادید!!!! [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]دست قضا ببست در اختیار ما [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]آری به اختیار دل انوری نبود [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دگر به رهگذری یکدم از وفاداری چو گرد در پی اش افتم چو باد بگریزد 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دلبرم شاهد و طفل است و به بازي روزي بكشد زارم و در شرع نباشد گنهش 5 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ . شراب و عیش نهان چیست کار بیبنیاد زدیم بر صف رندان و هر چه بادا باد حافظ 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دیشب بسیل اشک ره خواب میزدم نقشی بیاد خط تو بر اب میزدیم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ مجلسي برخاست زينسان پس به پيش ننگ و نام ضرب کرد آخر شعار جنبش و تسکين ما 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ مجلسي برخاست زينسان پس به پيش ننگ و نام ضرب کرد آخر شعار جنبش و تسکين ما [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]آنهمه را رسیده بخش ای فلک آن من کجا [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]روز به روز بر فلک بخشش عافیت بود [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ در مراعات بقا جز در خرد عاصي مشو در خرابات فنا جز عشق را فرمان مکن 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ در مراعات بقا جز در خرد عاصي مشو در خرابات فنا جز عشق را فرمان مکن [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]ندید خواب شکفتن چو غنچهی تصویر [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]دلی که بال و پری در هوای خاک بزد [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده