sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ يا بخت من طريق مروت فرو گذاشت يا او به شاهراه طريقت گذر نكرد 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مي صرف وحدت كسي نوش كرد كه دنيا و عقبي فراموش كرد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ در گلستان ارم دوش چو از لطف هوا زلف سنبل بنسيم سحرى مى آشفت 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ تو و طوبی و ما و قامت یار فکر هرکس بقدر همت اوست 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ تا فضل و عقل بيني بي معرفت نشيني يك نكته ات بگويم خود را مبين كه رستي 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ياد باد آن كو به قصد خون ما زلف را بشكست و پيمان نيز هم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مطرب ميخانه دوش نكته دلكش سرود باده چشيدن خطاست، باده كشيدن رواست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر بمهر بعالم صمر شود 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ در سخن مخفي شدم مانند بو در برگ گل هركه خواهد ديدنم گو در سخن بيند مرا 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ احرام چه بنديم چون آن قبله نه اين جاست در سعى چه كوشيم چو از مروه صفا رفت 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند ادمی 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ يا رب كى آن صبا بوزد كز نسيم او گردد شمامه ء كرمش كار ساز من 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ نه راهست اين كه بگذاري مرا بر خاك و بگريزي كناري آر و بازم پرس تا خاك رهت گردم 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ما نه رندان ريائيم و حريفان نفاق آن كه او عالم سرّست بدينحال گواست 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد وجود نازكت آزرده گزند مباد 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ در آن بساط كه حسن تو جلوه آغازد مجال طعنه ء بدبين و بد پسند مباد 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ در خرابات طريقت ما به هم منزل شويم كاين چنين رفتست در عهد ازل تقدير ما 5 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ در آن بساط كه حسن تو جلوه آغازد مجال طعنه ء بدبين و بد پسند مباد [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: right]دل مده غمزه را به کشتن خلقی[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]حاجت سنگ نیست خنجر او را[/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ در خرابات طريقت ما به هم منزل شويم كاين چنين رفتست در عهد ازل تقدير ما [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: right]ای صبا بوسه زن ز من در او را[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]ور نرنجد لب چو شکر او را[/TD] [/TR] [/TABLE] 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده