moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ شب تار است و ره وادى ايمن در پيش آتش طور كجا موعد ديدار كجاست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ ترا كه حسن خدا داده هست و حجله ء بخت چه حاجتست كه مشاطه ات بيارايد 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ دلم ز پرده برون شد كجائى اى مطرب بنال هان كه از اين پرده كار ما به نواست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ توبه كردم كه نبوسم لب ساقى و كنون مى گزم لب كه چرا گوش به نادان كردم 7 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ من از دست غمت مشکل برم جان ولی دل را تو آسان بردی از من... 7 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ نصيجت گوش كن جاناكه از جان دوستتر دارند جوانان سعادتمند پند پير دانا را 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ای ادمها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید یک نفر در اب دارد میسپارد جان 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ای ادمها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در اب دارد میسپارد جان نعیم هر دو جهان پیش عاشقان بجوی که این مطاع قلیل است و آن عطای کثیر 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ رازِ دل با آّب گفتم تا نگوید با کسی عاقبت وردِ زبانِ ماهیِ دریا شدم 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مارا چه غم اگر که شیخ شبی در میان جمع بر روی ما ببست به شادی در بهشت 4 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مارا چه غم اگر که شیخ شبی در میان جمع بر روی ما ببست به شادی در بهشت تا نظاره کند گلستان را.................بر کن از خواب چشم نرگس را 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ای گدایان خرابات خدا یار شماست چشم انعام مدارید ز انعامی چند 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ دفتر دانش ما جمله بشوئيد به مى كه فلك ديدم و در قصد دل دانا بود 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ دفتر دانش ما جمله بشوئيد به مى كه فلك ديدم و در قصد دل دانا بود دوست می دارم من این نالیدن دلسوز را تا به هر نوعی که باشد بگذرانم روز را 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ احرام چه بنديم چون آن قبله نه اين جاست در سعى چه كوشيم چو از مروه صفا رفت 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ احرام چه بنديم چون آن قبله نه اين جاست در سعى چه كوشيم چو از مروه صفا رفت تا مست نباشی نبری بار غم یار آری شتر مست کشد بار گران را 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ایتی بود عذاب اندوه حافظ بی تو که بر هیچکسش حاجت تفسیر نبود 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ایتی بود عذاب اندوه حافظ بی توکه بر هیچکسش حاجت تفسیر نبود در صورت و معنی که تو داری چه توان گفت حسن تو ز تحسین تو بسته است زبان را 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ از سخن چينان ملالتها پديد آمد ولى گر ميان همنشينان ناسزائى رفت رفت 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ تا کی غم دنیا دنی ایدل دانا حیفست ز خوبی که شود عاشق زشتی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده