sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ دور است سر آب ازين باديه هشدار تا غول بيابان نفريبد به سرابت 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ تیری که زدی بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه اندیشه کند رای ثوابت 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ تاج شاهی طلبی گوهر ذاتی بنمای ور خود از تخمه ی جمشید و فریدون باشی... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ یا رب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ شكر ايزد كه ز تاراج خزان رخنه نيافت بوستان سمن و سرو و گل و شمشادت 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ تو خود چه لعبتی ای شهسوار شیرین کار که توسنی چو فلک رام تازیانه توست 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ تا از نتیجه ی فلک و طور دور اوست تبدیل ماه و سال و خزان و بهار هم... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ مرا مهر سيه چشمان ز سر بيرون نخواهد شد قضاي آسمان است اين و ديگرگون نخواهد شد 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ دیدی دلا که آخر پیری و زهد و علم با من چه کرد دیده ی معشوقه باز من... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ نواي عشق را ساز است آدم گشايد راز و خود راز است آدم 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ مست بگذشتی و از حافظت اندیشه نبود آه اگر دامن حسن تو بگیرد آهم... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ مردم درين فراق و در آن پرده راه نيست يا هست و پرده دار نشانم نمى دهد 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ مردم درين فراق و در آن پرده راه نيست يا هست و پرده دار نشانم نمى دهد دل بر گرفته بودم از ایام گل ولی کاری بکرد همت نیکان روزگار 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ راهم شراب لعل زد اى مير عاشقان خون مرابه چاه زنخدان يار بخش 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ راهم شراب لعل زد اى مير عاشقان خون مرابه چاه زنخدان يار بخش شکر آن را که تو در عشرتی ای مرغ چمن به اسیران قفس مژده گلزار بیار 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ رخ برافروز كه فارغ كنى از برگ گلم قد برافراز كه از سرو كنى آزادم 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ من و باد صبا مسكين دو سرگردان بى حاصل من از افسون چشمت مست و او از بوى گيسويت 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه ء عشق هر دم آيد غمى از نوبه مبارك بادم 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ ما نه رندان ريائيم و حريفان نفاق آن كه او عالم سرّست بدينحال گواست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ تو خفته اى و نشد عشق را كرانه پديد تبارك الله ازين ره كه نيست پايانش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده