moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ مى خور كه هر كه آخر كار جهان بديد از غم سبك بر آمد و رطل گران گرفت 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ترك درويش مگير ار نبود سيم و زرش در غمت سيم شمار اشك و رخش را زر گير 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ رندان تشنه لب را آبى نمى دهد كس گوئى ولى شناسان رفتند ازين ولايت 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ تو نيز باده به چنگ آر و راه صحرا گير كه مرغ نغمه سرا ساز خوش نوا آورد 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ در اين شب سياهم گم گشت راه مقصود از گوشه اى برون آى اى كوكب هدايت 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ترا آن به كه روى خود ز مشتاقان بپوشانى كه شادى جهانگيرى غم لشگر نمى ارزد 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ در چين طره ء تو دل بى حفاظ من هرگز نگفت مسكن ماءلوف ياد باد 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ دردیست مرا درین دل از عشق درمانش جز از تو می ندانم 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ مژگان تو تا تيغ جهانگير بر آورد بس كشته ء دل زنده كه بر يكدگر افتاد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ دلم ز پرده برون شد كجائى اى مطرب بنال هان كه از اين پرده كار ما به نواست 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ تنش درست و دلش شاد باد و خاطر خوش كه دست دادش و يارى ناتوانى داد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ در آب و رنگ رخسارش چه جان داديم و خون خورديم چو نقشش دست داد اول رقم بر جانسپاران زد 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ دلم خزانه اسرار بود و دست قضا درش ببست و كليدش به دلستانى داد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ دل كز طواف كعبه كويت وقوف يافت از شوق آن حريم ندارد سر حجاز 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ز كار ما و دل غنچه صد گره بگشود نسيم گل چو دل اندر پى هواى تو بست 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ تا مقصد عشاق رهی دور و دراز است یک منزل از آن بادیهی عشق مجاز است 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ترسم كه صرفه اى نبرد روز بازخواست نان حلال شيخ ز آب حرام ما 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ آن تلخوش كه صوفى ام الخبائثش خواند اشهى لنا و احلى من قبله العذارا 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ الا يا ايها الساقى ادر كاسا و ناولها كه عشق آسان نموداول ولى افتاد مشكلها 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ از آن زمان كه برين آستان نهادم روى فراز مسند خورشيد تكيه گاه منست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده