moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تا مگر همچو صبا باز به كوى تو رسم حاصلم دوش بجز ناله ء شبگير نبود 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دلم گرفته است به ایوان میروم و انگشتانم را بر پوست کشیده ی شب میکشم 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ مكن كه كوكبه ء دلبرى شكسته شود چو بندگان بگريزند و چاكران بجهند 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دریغ و درد که در جستجوی گنج حضور بسی شدم به گدایی بر کرام و نشد 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دست از مس وجود چو مردان ره بشوي تا كيمياي عشق بيابي و زر شوي 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ یا رب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ يا رب اندر كنف سايه ء آن سرو بلند گر من سوخته يك دم بنشينم چه شود 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دل منزل خود آنطرف أرض و سما داشت وهم است تو را اينكه به پهلوي تو جا داشت 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ در منی و این همه ز من جدا با منی و دیده ات به سوی غیر... 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ رباب و چنگ به بانگ بلند مى گويند كه گوش هوش به پيغام اهل راز كنيد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دوستان وقت گل آن به كه به عشرت كوشيم سخن اهل دلست اين و به جان بنيوشيم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ من مست و تو ديوانه ما را كه برد خانه صد بار تو را گفتم كم خور دو سه پيمانه 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ هر كه آمد به جهان نقش خرابى دارد در خرابات بگوئيد كه هشيار كجاست 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تا بگويم كه چه كشفم شد از اين سير و سلوك به در صومعه با بربط و پيمانه روم 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ مى نمايد عكس مى در رنگ روى مهوشت همچو برگ ارغوان بر صفحه ء نسرين غريب 6 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ بانگ ياران ميزنيم از آرزوي دلبران بانگ مست و چنگ مست و زخمه مست و تار مست 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تن زار تو فروخفت به خاک روح پاک تو گذشت از افلاک 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ کی بود در زمانه وفا جام می بیار تا من حکایت جم و کاووس کی کنم... 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ مريم بسي بنام بود لکن رتبت يکي است مريم عذرا را پروین اعتصامی 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ از بس کف دست بر جبین کوبیدم تا بگذرد از سرم پریشانی من... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده